ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Papillon: Μια αληθινή ιστορία που αξίζει να παρακολουθήσεις φέτος το Καλοκαίρι

Papillon: Μια αληθινή ιστορία που αξίζει να παρακολουθήσεις φέτος το Καλοκαίρι

Εάν βαρέθηκες να βλέπεις ανάλαφρες καλοκαιρινές κωμωδίες, τότε το «Papillon» είναι ο ιδανικός τρόπος να «κλείσεις» το Καλοκαίρι σου.

Η νέα ταινία μυστηρίου του Michael Noer σε σενάριο του Aaron Guzikowski, έρχεται να ταράξει τον Αύγουστο στην πόλη και να σε κάνει να ανατριχιάσεις από το πρώτο κιόλας λεπτό. Διότι, η Spentzos Film φέρνει για ακόμη μια φορά κοντά σου, μια από τις πιο πολυσυζητημένες κινηματογραφικές επιτυχίες στο σινεμά της γειτονιάς σου.

pap1

Βασισμένη στο σενάριο της πρώτης ταινίας με τίτλο «Papillon» του 1973 από τους Dalton Trumbo και Lorenzo Semple Jr., αλλά και στα αυτοβιογραφικά best seller «Papillon» και «Bianco», το Papillon, ακολουθεί την επική ιστορία του Χένρι (Charlie Hunnam), ενός διαρρήκτη Χρηματοκιβωτίων του παριζιάνικου υποκόσμου, ο οποίος κατηγορείται άδικα για έναν φόνο. Όταν λοιπόν, ο «Πεταλούδας» τελικά καταδικάζεται σε ισόβια για να εκτίσει την ποινή του, τον στέλνουν στο πιο ξακουστό σωφρονιστικό ίδρυμα στο «Νησί του Διαβόλου». Αποφασισμένος να ξανακερδίσει την ελευθερία του όμως, ο Πεταλούδας συμμαχεί με έναν ιδιόρρυθμο παραχαράκτη (Rami Malek) που με αντάλλαγμα την προστασία του, προσφέρεται να χρηματοδοτήσει την απόδρασή του.

pap2

Η αληθινή ιστορία ενός αθώου που βρέθηκε «κατά τύχη» στο «Νησί του Διαβόλου» έρχεται να ταράξει κάποιο από τα τελευταία θερινά μας βράδια και να εντείνει την αγωνία μας κάτω από τα αστέρια. Βασισμένη στο βιβλίο του Henri Charrière, η αυτοβιογραφία του κατάδικου που δεν διέπραξε κανένα έγκλημα, έρχεται για ακόμη μια φορά στους κινηματογράφους. Η νέα ταινία δράσης και μυστηρίου με τίτλο «Ο Πεταλούδας» έρχεται στην Ελλάδα από τη Spentzos Film και βγαίνει στις αίθουσες από τις 23 Αυγούστου 2018.
Εσύ, μέχρι που θα έφτανες εάν ήσουν πραγματικά αθώος;

pap3

Δες το trailer της ταινίας παρακάτω: