Ο Μητσοτάκης ετοιμάζει βιβλίο

Ο Μητσοτάκης ετοιμάζει βιβλίο

«Χαμένες Ευκαιρίες» είναι ο τίτλος του βιβλίου του Επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Πολιτικές αναταράξεις αναμένεται να προκαλέσει σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς το περιεχόμενό του, αφορά την περίοδο από την άνοιξη του 1990 μέχρι και το φθινόπωρο του 1993.

Το βιβλίο, δηλαδή, θα αφορά αποκλειστικά στην περίοδο της διακυβέρνησης του τόπου από τη Νέα Δημοκρατία, με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Μια περίοδο με εξαιρετικά τεταμένα τα πολιτικά πάθη και τις αντιπαραθέσεις, τη στιγμή που η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προσπάθησε να υλοποιήσει μια σειρά από μέτρα τα οποία είχαν πολιτικό κόστος, στηριζόμενη σε μια θνησιγενή κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Μπορεί κανείς να το θεωρήσει και ως πολιτική αποτίμηση για την ιστορική εξέλιξη των πραγμάτων στον τόπο μας και με βασικό πρωταγωνιστή εκείνης της περιόδου, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Το σίγουρο είναι πάντως, ότι θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, ειδικά υπό το πρίσμα των σημερινών, δραματικών και οριακών για την Ελλάδα εξελίξεων και όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.