Ε, και;… Από τους Λωτοφάγους στο Six Dogs

Ε, και;… Από τους Λωτοφάγους στο Six Dogs

Η θεατρική ομάδα Λωτοφάγοι παρουσιάζει στο Six Dogs την παράσταση του έργου της Πένυς Φυλακτάκη «Ε … και;» από τις 28 Νοεμβρίου 2011 και κάθε Δευτέρα βράδυ.


 Η βραβευμένη συγγραφέας Πένυ Φυλακτάκη, εμπιστεύεται φέτος το έργο της "Ε και;” στη Θεατρική Ομάδα «Λωτοφάγοι» η οποία και θα το παρουσιάζει από τις 28 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:00 στον «SIX D.O.G.S» για τέσσερις  μόνο παραστάσεις μια σύγχρονη, επίκαιρη και  γεμάτη εκπλήξεις κωμωδία ηθών.

 Έξυπνοι και γρήγοροι διάλογοι, επίκαιρα και νεανικά προβλήματα αλλά και διαχρονικές αναζητήσεις του ανθρώπου. Η «μοναξιά», σαν λέξη κλειδί της παράστασης, δημιουργεί φόβους, παιχνίδια, ανασφάλειες, "γκάφες", προκαταλήψεις και έντονες διαμάχες μεταξύ των ηρώων.

Το «σκοτάδι», κυριολεκτικά και  μη, κρύβει και ταυτόχρονα φανερώνει όλες τις αδυναμίες που κάθε άνθρωπος προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο (άμυνα, επίθεση, απομόνωση) να κρατήσει μόνο για εκείνον.

Η σκηνογραφία θα είναι μινιμαλιστική με έντονη την παρουσία τηλεόρασης και δύο μικροφώνων. Ο ρόλος της τεχνολογίας και των Μ.Μ.Ε. είναι ένας πολύ ισχυρός παράγοντας στην σύγχρονη ψυχοσύνθεση και διαμορφώνει συμπεριφορές που ξεκινούν από μία χαζή πλάκα μέχρι μια κίνηση ζωής.

 Συντελεστές:Σκηνοθεσία: Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι
Παίζουν: Βένια Σταματιάδη, Ηλίας Λάτσης, Νίκος Βατικιώτης, Αθηνά Αρσένη