ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην άσφαλτο: Δύο νέοι νεκροί σε φρικτό τροχαίο

Τραγωδία στην άσφαλτο: Δύο νέοι νεκροί σε φρικτό τροχαίο
EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Δύο φίλοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής (19/01).

Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 6 σήμερα το πρωί, στην Εθνική Οδό Λιβαδειάς - Θηβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ένα επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 22χρονο και κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του στην 28η χ/θ της παραπάνω οδού, έχοντας κατεύθυνση προς Θήβα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο άλλο ρεύμα με το αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 43χρονος Έλληνας.

Στη συνέχεια το πρώτο όχημα βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε δέντρο όπου και ακινητοποιήθηκε. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί ο 22χρονος οδηγός και ο 24χρονος συνοδηγός του οχήματος.

Από το δεύτερο όχημα βγήκαν ελαφρά τραυματισμένοι ο 43χρονος οδηγός και οι άλλοι τρεις επιβάτες του οχήματος ηλικίας 48, 43 και 77 ετών.

Την προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο διεξάγει το ΤΤ Λιβαδειάς, που ερευνά και την εμπλοκή στο τροχαίο ενός ακόμη οχήματος που βρέθηκε με υλικές ζημιές στο σημείο με οδηγό έναν 58χρονο Έλληνα.

Δύο εκ των τραυματιών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και οι άλλοι δύο στο αντίστοιχο της Θήβας. Εκεί μεταφέρθηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων νέων ώστε να σταλούν στη συνέχεια σε ιατροδικαστική υπηρεσία για νεκροψία – νεκροτομή.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν κατά Μητσοτάκη: Παίζει λάθος το παιχνίδι – Έχουμε τρελάνει την Ελλάδα

Σεισμός ΤΩΡΑ στη Ναύπακτο - Ταρακουνήθηκε και η Πάτρα

Σχετικές ειδήσεις