ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ο Φάνης Γκουλαξιώτης - Πώς ξεγέλασε το θάνατο για έξι χρόνια

Νεκρός ο Φάνης Γκουλαξιώτης - Πώς ξεγέλασε το θάνατο για έξι χρόνια
onlarissa.gr

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο Φάνης Γκουλαξιώτης στη Λάρισα μετά τη σφοδρή σύγκρουση της μηχανής στην οποία επέβαινε με αυτοκίνητο.

Η αγάπη του 35χρονου Φάνη για τα δίκυκλα ήταν γνωστή σε όλους τους φίλους του και παρά το γεγονός ότι είχε μια φορά ξεγελάσει τον θάνατο, εκείνος επέμενε.

Ήταν πριν από έξι χρόνια το 2013 όταν ο Φάνης ως συνεπιβάτης σε μηχανή βρέθηκε στο νοσοκομείο. Τότε ο οδηγός της μηχανής και φίλος του είχε σκοτωθεί. Αυτό δεν τον πτόησε. Άλλωστε ο ίδιος φαίνεται πως είχε επιλέξει να κοιτά τον θάνατο κατάματα: «Καλώς να έρθει σαν έρθει η στερνή ώρα, τα μάτια μου για πάντα να μου κλείσει, ή τώρα ή αργήσει, φτάνει να μην έρθει σαν άγρια μπόρα. Άνοιξη βέβαια να’ ναι σαν και τώρα κι ακόμα μια γλυκιά, γλυκούλα δύση…» έγραφε η μαρμάρινη επιγραφή που είχε επιλέξει για το προφίλ του στο facebook.

Δείτε φωτογραφίες του Φάνη

Aγαπητός και γνωστός για τη δράση του στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, αλλά και στο Σκοπευτικό Όμιλο Φαρσάλων o Φάνης ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός στη Λάρισα. Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στη διασταύρωση των οδών Σαρίμβεη και Σκιάθου, μέσα στην ίδια του την πόλη!

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» σεισμολόγων για το σεισμό της Αθήνας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αφρικανική «κόλαση» στην Ελλάδα - Δείτε τι έρχεται τις επόμενες ώρες