ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Ρέθυμνο: 34χρονος «νταής» πλάκωσε στο ξύλο την σύντροφό του μπροστά σε περαστικούς

Σοκ στο Ρέθυμνο: 34χρονος «νταής» πλάκωσε στο ξύλο την σύντροφό του μπροστά σε περαστικούς
Η 37χρονη είχε κακώσεις στο πρόσωπό της, καθώς και εκδορές στο υπόλοιπο σώμα της
PIXABAY/AΡΧΕΙΟ

Ακόμα ένα περιστατικό βίας σοκάρει, αυτή την φορά, το Ρέθυμνο. Ένας 34χρονος χτύπησε χθες (13/8/2019) μπροστά στα μάτια περαστικών την 37χρονη σύντροφό του, στέλνοντάς της στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό έγινε σε πολυσύχναστη παραλιακή λεωφόρο Ρεθύμνου.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ, ένας 34χρονος άνδρας χτύπησε ξαφνικά, με μανία την 37χρονη σύντροφό του, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου, που βρισκόταν στο σημείο, εκείνη την στιγμή.

Τις πράξεις βίας του 34χρονου, εντόπισαν και οι λιμενικοί του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια περιπολίας που πραγματοποιούσαν.

Οι υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος έσπευσαν στο σημείο, κινητοποίησαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 34χρονο, καθώς και τον 48χρονο φίλο του, ο οποίος ήταν… θεατής στο βίαιο συμβάν, ενώ κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου η 37χρονη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο, όπου - και εκεί - επέδειξαν βίαιη συμπεριφορά, εξυβρίζοντας και απειλώντας τους λιμενικούς.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο άνδρες κατηγορούνται - μεταξύ άλλων - για εξύβριση και απείθεια κατά της Αρχής, ενώ ο 34χρονος κατηγορείται, επιπλέον, για ενδοοικογενειακή βία κατά της συντρόφου του.

Σημειώνεται πως οι δύο άνδρες πέρασαν το κατώφλι του Εισαγγελέα, το πρωί της Τετάρτης.

Η 37χρονη που βρέθηκε αντιμέτωπη με τη βία του συντρόφου της, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, είχε αίμα στη μύτη της, κακώσεις στο πρόσωπό της, καθώς και εκδορές στο υπόλοιπο σώμα της.

Τα τραύματά της αντιμετωπίστηκαν αμέσως από το ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, παρόλα αυτά η ίδια, μέχρι και το πρωί της Τετάρτης (14/8/2019), εξακολουθούσε να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, σε καλή, ωστόσο, κατάσταση.

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η γυναίκα.

Με πληροφορίες από neakriti.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Βρέχει» λεφτά τις επόμενες ημέρες: Πότε θα καταβληθούν συντάξεις, ΚΕΑ και επίδομα παιδιού

ΕΝΦΙΑ: Πότε έρχονται τα εκκαθαριστικά - Μειώσεις έως 30%

Σχετικές ειδήσεις