ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Μακρή: Με αυτόν μίλησε για τελευταία φορά ο επιχειρηματίας - «Πρόσεχε με ποιους μιλάς»

Δολοφονία Μακρή: Με αυτόν μίλησε για τελευταία φορά ο επιχειρηματίας - «Πρόσεχε με ποιους μιλάς»

Καινούρια στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή στη  Βούλα, μετά και την προφυλάκιση του δεύτερου κατηγορούμενου.

«Να προσέχεις τα βράδια που πας και με ποιους μιλάς» συνέστησε σε δικό του άνθρωπο ο Γιάννης Μακρής λίγο πριν καταλήξει νεκρός από σφαίρες.

Στις τελευταίες του τηλεφωνικές επικοινωνίες δεν μπορούσε να κρύψει την ανησυχία του και ζητούσε από τους συνομιλητές του να προσέχουν. Άγνωστο για ποιο λόγο φαίνεται πως είχε κακό προαίσθημα. Το οποίο δυστυχώς επαληθεύτηκε με την εν ψυχρώ δολοφονία του 46χρονου Ελληνοαυστραλού, πατέρα δύο παιδιών στις 31 Οκτωβρίου 2018, έξω από το σπίτι του στην οδό Τροίας στη Βούλα.

Μετά και την προφυλάκιση του δευτέρου κατηγορούμενου, νέα στοιχεία έρχονται στο φως στην υπόθεση της δολοφονίας του. Φίλος του Γιάννη Μακρή είναι εκείνος που κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι δύο Βούλγαροι κατηγορούμενοι παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία σε καφετέρια της Γλυφάδας λίγες ώρες πριν την εκτέλεση, σύμφωνα με το Star.

Στην κατάθεσή του δίνει λεπτομέρειες για την εμφάνιση τους κι έτσι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία για το πως είναι οι δύο ύποπτοι... Όμως στα βίντεο, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος των Βούλγαρων κατηγορουμένων Αλέξανδρος Ανδρουτσόπουλος, δεν εμφανίζονται πουθενά!

«Η κατάσταση αυτή προκαλεί ερωτηματικά. Έχοντας παρακολουθήσει πολλές ώρες βίντεο κλειστού κυκλώματος από την καφετέρια στη Γλυφάδα, φαίνεται ο θανών να βρίσκεται σε τραπέζι και να συνομιλεί με κόσμο αλλά δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω τους αδελφούς που κατηγορούνται» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση μετά την απολογία του δεύτερου κατηγορούμενου βρίσκεται στα χέρια της 19ης ανακρίτριας. Οι έρευνες για την εκτέλεση του επιχειρηματία έχουν ολοκληρωθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2019: Πότε θα ανακοινωθούν; – Δείτε τις τελευταίες εκτιμήσεις (πίνακες)

Πληρωμές με κάρτα: Τι αλλάζει από Σεπτέμβριο - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Σχετικές ειδήσεις