ΕΚΤΑΚΤΟ

ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες σοκ από το τροχαίο με νταλίκα στην Αθηνών - Κορίνθου: Ουρές χιλιομέτρων

Εικόνες σοκ από το τροχαίο με νταλίκα στην Αθηνών - Κορίνθου: Ουρές χιλιομέτρων
INTIME NEWS

Ουρές χιλιομέτρων έχουν δημιουργηθεί στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου μετά το τροχαίο που συνέβη νωρίτερα στο ύψος της Αφαίας. Το ρεύμα προς την Κόρινθο να έχει κλείσει εντελώς ενώ σε εκείνο πως την Αθήνα υπάρχει μόνο μία λωρίδα

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος όταν νταλίκα που κατευθυνόταν προς Κόρινθο έχασε τον έλεγχο στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της Αφαίας.

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με την νταλίκα να έχει ντελαπάρει παρασύροντας και ένα ταξί. Ο οδήγος της νταλίκας χάνοντας τον έλεγχο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Στο σημείο βρίσκονται διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Σοβαρό τροχαίο στην λωρίδα προς Κόρινθο στο ύψος της γέφυρας του τραίνου. Συρόμενη νταλίκα διπλωσε και το μπροστινό μέρος πέρασε στο αντίθετο ρεύμα ενώ το συρόμενο έχει ανατραπεί επί του οδοστρώματος. Έχει κλείσει η λωρίδα προς Κόρινθο και με δυσκολία μόνο από μία λωρίδα γίνετε η κίνηση προς Αθήνα. Τουλάχιστον ένα ταξί έχει διαλυθεί και πρέπει να υπάρχει και όχι σφηνωμένο από κάτω. λογικά πρέπει να υπάρχουν θύματα. Επί τόπου υπάρχει μεγάλη δύναμη πυροσβεστικής με πάνω από 30 άτομα και μεγάλη δύναμη της αστυνομίας.

Geplaatst door ΚΑΤΙ Τρεχει ΣΤΟ Χαϊδαρι op Maandag 2 september 2019

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χάρτης – πρόκληση από Ερντογάν: Η «γαλάζια πατρίδα» του σουλτάνου περιλαμβάνει το μισό Αιγαίο

Σοκαριστικό βίντεο: Νεκρή γνωστή τραγουδίστρια επί σκηνής