ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ σε πτήση: Επιβάτης τράβηξε το καζανάκι της τουαλέτας – Δείτε τι συνέβη (pics)

Θρίλερ σε πτήση: Επιβάτης τράβηξε το καζανάκι της τουαλέτας – Δείτε τι συνέβη (pics)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πτήσης αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι αεροπορικές εταιρείες έχουν γίνει πολύ σχολαστικές – και όχι άδικα – όσον αφορά τα θέματα ασφαλείας. Αυτή την φορά όμως αυτό που συνέβη σε μια από τις πτήσεις της Mesa Airlines αγγίζει τα όρια του τραγελαφικού.

Στο στόχαστρο του προσωπικού της αεροπορικής εταιρείας μπήκαν δύο επιβάτες οι οποίοι μετά από αυτό που βίωσαν κατήγγειλαν την εταιρεία για φυλετική και θρησκευτική διάκριση εις βάρος τους.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το standard.co.uk οι Αμπντεραούφ Αλχαουαλντέ και Ισάμ Αμπντάλα, επιβιβάστηκαν σε αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρείας Mesa, ιδιοκτησία της American Airlines, στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμ, όταν έκπληκτοι είδαν το πλήρωμα να αποβιβάζεται.

«Ήταν η πιο ταπεινωτική μέρα της ζωής μου», δήλωσε ο Αμπντάλα. Οι δύο άνδρες ταξίδευαν ξεχωριστά, για το Ντάλας του Τέξας, αλλά γνωρίζονταν από την τοπική μουσουλμανική κοινότητα.

Κατά την έξοδό του ο Αμπντάλα από την τουαλέτα του αεροσκάφους, πριν αυτό απογειωθεί, παρατήρησε μία από τις αεροσυνοδούς να προσπαθεί να κρυφακούσει.

Ο Αλχαουαλντέ ανέφερε πως η πτήση στην αρχή άλλαξε την ώρα απογείωσης και στη συνέχεια ακυρώθηκε καθώς άκουσε ένα από τα μέλη του πληρώματος να συνομιλεί με άλλον επιβάτη και να του εξηγεί πως αυτό έγινε για λόγους ασφαλείας.

Δείτε στην gallery τι συνέβη:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοριτσάκι γεννήθηκε με τέσσερα πόδια και τρία χέρια (pics)

Συναγερμός στο Παλαιό Φάληρο από αρπαγή ανήλικης

Σχετικές ειδήσεις