ΕΛΛΑΔΑ

"Έγδυσαν" έξι φορτηγά

"Έγδυσαν" έξι φορτηγά
Ανταλλακτικά και επαγγελματικά εργαλεία αξίας 60.000 ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι από φορτηγά και από την αποθήκη τεχνικής ετ...

Ανταλλακτικά και επαγγελματικά εργαλεία αξίας 60.000 ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι από φορτηγά και από την αποθήκη τεχνικής εταιρείας στα Βυτινέϊκα Πύργου, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι άγνωστοι που "μπούκαραν" στο εργοτάξιο ήξεραν τι έκαναν, καθώς για τη "δουλειά" απαιτούνται άριστες γνώσεις μηχανικής, αφού μες στο σκοτάδι έλυσαν και πήραν τις αντλίες (και τους σωλήνες) του υδραυλικού συστήματος ανατροπής καρότσας από έξι φορτηγά, αξίας έξι χιλιάδων ευρώ η καθεμία.

Δεν έμειναν όμως εκεί και από την αποθήκη του εργοταξίου έκλεψαν μία σειρά από πανάκριβα επαγγελματικά εργαλεία (τροχούς, τρυπάνια, κρουστικά κλπ) και 400 λίτρα λάδι για υδραυλικά.

Για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία "δανείστηκαν" μικρό φορτηγό που βρισκόταν στο εργοτάξιο, το οποίο και επέστρεψαν λίγη ώρα μετά!
Το συγκεκριμένο εργοτάξιο γίνεται στόχος κλεφτών για πολλοστή φορά. Πρόσφατα, άγνωστοι είχαν αφαιρέσει το πετρέλαιο από τα ντεπόζιτα των φορτηγών που ήταν σταθμευμένα εκεί