ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος για πρωταγωνίστρια του MEGA

Θρήνος για πρωταγωνίστρια του MEGA

Δύσκολες ώρες περνάει η ηθοποιός, καθώς «έχασε» τον αγαπημένο της πατέρα.

Συντετριμμένη από τον θάνατο του πατέρα της είναι η ηθοποιός Εύα Παπαγεωργοπούλου, η οποία έγινε γνωστή από τον ρόλο της Άντρια στη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega Channel «Όνειρο ήταν».

Η είδηση του θανάτου του πατέρα της έγινε από την ίδια την ηθοποιό μετά από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου έγραψε: «Όχι πολλά λόγια… Ήσουν είσαι και θα είσαι η απόδειξη στη λέξη δύναμη και αγάπη… Αντίο μπαμπά μου!! Στο καλό να πας… Και μη με ξεχνάς που σ’ αγαπώ!!».

Λίγες ώρες μετά η ηθοποιός αντικατέστησε την φωτογραφία του προφίλ της στο Facebook με μια μαύρη εικόνα και «ανέβασε» μία φωτογραφία του εκλιπόντα πατέρα της ανακοινώνοντας την ημέρα και ώρα της κηδείας του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Η κηδεία του πολυαγαπημένου μας Κώστα Παπαγεωργοπουλου θα γίνει την Παρασκευή 18/10/19 στις 15:30 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στο Δαλι. Συλλυπητήρια θα δεχτεί η οικογένεια του εκλιπόντος στην εκκλησία στις 15:00. Θερμή παράκληση του εκλιπόντος οι παρευρισκόμενοι να μη φορέσουν μαύρα ρούχα».

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της ηθοποιού καθώς και την ανάρτησή της στο facebook:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ανατροπή δεδομένων για την επερχόμενη αλλαγή! Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου (video)

Άγριο φονικό: Σκότωσαν τη γυναίκα πασίγνωστου ηθοποιού

Σχετικές ειδήσεις