ΕΛΛΑΔΑ

28η Οκτωβρίου: Αυτή είναι η μαμά που έκλεψε την παράσταση στην παρέλαση (pics)

28η Οκτωβρίου: Αυτή είναι η μαμά που έκλεψε την παράσταση στην παρέλαση (pics)
INTIME NEWS

Πλήθος κόσμου σε όλη την Ελλάδα παρακολούθησε σήμερα τις προγραμματισμένες παρελάσεις για τον εορτασμό της εθνική επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη παρακολούθησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Σε αυτή έλαβαν μέρος στρατιωτικά, μαθητικά και πολιτικά τμήματα. Όπως και πέρυσι, μαχητικό F16 της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων ΖΕΥΣ της Πολεμικής Αεροπορίας έκανε εντυπωσιακές ασκήσεις ακριβείας πάνω από το χώρο της παρέλασης.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και στο κέντρο της Αθήνας για να παρακολουθήσει τη μαθητική παρέλαση. Σε αυτή συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Α' Αθηνών (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα, η ομάδα των Special Olympics, καθώς επίσης και οι πρόσκοποι. Την παρέλαση παρακολούθησαν και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, μεταξύ των οποίων η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Την παράσταση όμως σίγουρα έκλεψε μία νεαρή μητέρα… στα Τρίκαλα!

Δείτε στην gallery τι έγινε στην παρέλαση στα Τρίκαλα:

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχίλα: Το συγκλονιστικό μήνυμα του πιλότου του F-16 στους Έλληνες στη στρατιωτική παρέλαση

28η Οκτωβρίου: Το πλακάτ που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στην παρέλαση – Οι 4 συγκλονιστικές λέξεις

Σχετικές ειδήσεις