ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε τρόποι για να απογειώσεις την εμπειρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου!

Πέντε τρόποι για να απογειώσεις την εμπειρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου!

Είχαμε μόλις ολοκληρώσει με ισοπαλία ένα φιλικό 5x5 με την παρέα μου, όταν ένας από τους κολλητούς μου έκανε τη μαγική κίνηση και έβγαλε από το τσεπάκι της τσάντας με τον ποδοσφαιρικό εξοπλισμό του, το… μαγικό στικ που λίγο καιρό αργότερα, θα άλλαζε τη ζωή μου για πάντα!

Όταν ακόμη το ηλεκτρονικό τσιγάρο θεωρούνταν στη χώρα μας… επιστημονική φαντασία, ο Γιάννης, ο κολλητός που ανέφερα παραπάνω, ήταν ήδη ένας έμπειρος ατμιστής με πολλές γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο «χόμπι», όπως ο ίδιος συνήθιζε να αποκαλεί το vaping. Αυτό σημαίνει πως είχαν περάσει δεκάδες μαραφέτια από τα χέρια του, από τις πιο πρώιμες και πιλοτικές συσκευές ατμίσματος μέχρι τις πιο εξελιγμένες, για να καταλήξει τελικά σε εκείνη που τον ικανοποιούσε περισσότερο.

Έτσι, όταν αποφάσισα να θέσω νέους όρους στην πολύχρονη σχέση μου με τη νικοτίνη, δεν ήταν τυχαία το πρώτο άτομο στο οποίο απευθύνθηκα ζητώντας την έμπειρη γνώμη του πάνω στο θέμα. Ήξερα πως ήταν το κατάλληλο πρόσωπο για να με παραπέμψει στην καλύτερη επιλογή!\

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr