ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στο θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο - Τι δείχνει το πόρισμα του πραγματογνώμονα

Ανατροπή στο θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο - Τι δείχνει το πόρισμα του πραγματογνώμονα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο το 2017, με την οικογένειά του να ζητάει να ανοίξει ξανά η υπόθεση, αφού υπάρχουν νέα στοιχεία.

Όπως αποκάλυψε το STAR, η οικογένεια του αδικοχαμένου Νικόλα Χατζηπαύλου έχει στα χέρια της το ολοκληρωμένο πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα που δείχνει ότι ο νεαρός δεν έπεσε από τον βράχο.

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, αποκλείει την πτώση του φοιτητή στο βράχο Λαγγά στην Κάλυμνο, αφού όπως εξηγεί, αν είχε πέσει το σώμα του θα είχε διαλυθεί.

Το πόρισμα έχει ήδη παραδοθεί στην οικογένεια.

Δείτε το βίντεο:

Από τον Νοέμβριο του 2017, η οικογένεια του φοιτητή δεν έχει σταματήσει να ερευνά την υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του φοιτητή εντοπίστηκε πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή του, σε μία δυσπρόσιτη περιοχή.

Στον Άρειο Πάγο για να ανοίξει η υπόθεση του φοιτητή

Η επόμενη κίνηση της οικογένειας είναι να προσκομίσει τα νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο με ένα και μόνο αίτημα… να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες και οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου υποστηρίζουν ότι το παιδί τους μεταφέρθηκε στο σημείο οπού βρέθηκε νεκρό. Εικάζουν ότι βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν για πάντα το στόμα!

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης

Διαβάστε επίσης:

Επικίνδυνη κλιμάκωση: Μιλούν για πόλεμο με την Ελλάδα οι Τούρκοι – Ενεργοποιήθηκαν οι S-300;

Σχετικές ειδήσεις