ΕΛΛΑΔΑ

Μεταξουργείο: Αυτός είναι ο άτυχος πατέρας που πέθανε με την γυναίκα του στον ύπνο τους (pics)

Μεταξουργείο: Αυτός είναι ο άτυχος πατέρας που πέθανε με την γυναίκα του στον ύπνο τους (pics)
INTIME NEWS

Θρήνος για τον άδικο χαμό του ζεύγους από το Πακιστάν που πέθανε την νύχτα στον ύπνο τους πιθανότατα από αναθυμιάσεις δίπλα μάλιστα από το δωμάτιο που βρίσκονταν τα τρία τους παιδιά.

Βρίσκονταν 25 χρόνια στην Ελλάδα και ήταν επιφανείς στην Πακιστανική και μουσουλμανική κοινότητα. Διατηρούσαν ένα μίνι μάρκετ στην Καλλιθέα, και ήταν επιφανείς στην Πακιστανική κοινότητα, με τον 54χρονο άνδρα μάλιστα να είναι πρόεδρος των Σιιτών μουσουλμάνων Περιστερίου.

Δείτε τον άτυχο πατέρα

Ο άνδρας, ηλικίας 55 και η γυναίκα, ηλικίας 42 ετών και με καταγωγή από το Πακιστάν, βρέθηκαν σε ακαμψία, κάτι που σημαίνει ότι άφησαν την τελευταία τους πνοή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι τρεις γιοι του άτυχου ζευγαριού, 8, 12 και 18 ετών, βρίσκονταν, όπως είναι αναμενόμενο, σε κατάσταση σοκ.

Δείτε εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στη gallery που ακολουθεί:

«Τα δύο μικρότερα παιδιά ήταν γαντζωμένα στη μάνα τους»

Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας γειτόνισσας και φίλης του ζευγαριού, στο Newsbomb.gr:

«Έλα εδώ δεν ξυπνάνε οι γονείς μου»

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός φίλου της οικογένειας, ο μεγάλος γιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε «έλα εδώ δεν ξυπνάνε οι γονείς μου» και στη συνέχεια ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το άτυχο ζευγάρι είχε μέσα στην κρεβατοκάμαρα μια σόμπα υγραερίου, γι' αυτό εκτιμάται ότι ο θάνατος οφείλεται σε διαφυγή του αερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τόπο της τραγωδίας, παρόμοια σόμπα είχαν και τα παιδιά στο δωμάτιο τους, αλλά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα εκεί.

Η οικογένεια μένει στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Βίκτορος Ουγκώ 19-21 εδώ και 10 χρόνια ενώ οι γονείς διατηρούσαν mini market στο Μοσχάτο.

Στο σημείο έσπευσαν συγγενείς της οικογένειας ενώ ψυχολόγοι έχουν αναλάβει την υποστήριξη των τριών παιδιών.

Τις έρευνες έχουν αναλάβει αστυνομικοί από το ΑΤ Ομονοίας προκειμένου να διακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης

Σήμερα η «Πανσέληνος του λύκου»: Η πρώτη έκλειψη του 2020 - Ορατή και στην Ελλάδα

Σχετικές ειδήσεις