ΚΟΣΜΟΣ

Πτήση τρόμου από Αθήνα για Λονδίνο: Σήμα κινδύνου από τον πιλότο

Πτήση τρόμου από Αθήνα για Λονδίνο: Σήμα κινδύνου από τον πιλότο

Συναγερμός στο προσωπικό - Αγωνία μέχρι να κατέβει το αεροπλάνο.

Σκηνές πανικού και τρόμου εκτυλίχθηκαν σε πτήση της British Airways όταν στο πιλοτήριο εμφανίστηκαν καπνοί, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των κυβερνητών του αεροσκάφους να φορέσει μάσκα οξυγόνου.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η πτήση από Αθήνα προς Λονδίνο πλησίαζε προς το αεροδρόμιο Χίθροου, όταν καπνοί άρχισαν να γεμίζουν το πιλοτήριο. Αρχικά οι δυο πιλότοι δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε, ωστόσο σύντομα η κατάσταση έγινε ανυπόφορη.

Σε τέτοιο βαθμό που ο ένας εκ των πιλότων να αρχίσει να ζαλίζεται και να φορέσει μάσκα οξυγόνου επειδή δεν μπορούσε να αναπνεύσει!

Με απόλυτη ψυχραιμία, ο δεύτερος πιλότος κατάφερε να προσγειώσει με ασφάλεια το σκάφος, ωστόσο εξέπεμψε «Mayday», θέλοντας να ειδοποιήσει τον πύργο ελέγχου για το πρόβλημα.

Οι επιβάτες, όπως είναι φυσιολογικό, πανικοβλήθηκαν και για λίγες λεπτά σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν στην καμπίνα ωστόσο όλα πήγαν καλά.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τους καπνούς που γέμισαν το πιλοτήριο, όπου εικάζεται ότι πρόκειται είτε για κάποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο ή για βραχυκύκλωμα.

Να σημειώσουμε πως το περιστατικό συνέβη στις 2 Ιανουαρίου ωστόσο δεν δόθηκε στην δημοσιότητα μέχρι σήμερα...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Ποιοι πάγωσαν από την επιλογή Μητσοτάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Σχετικές ειδήσεις