ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες στον… «καπνό»

Χειροπέδες στον… «καπνό»
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο ληστής με το ψευδώνυμο «καπνός», για ληστείες που...

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο ληστής με το ψευδώνυμο «καπνός», για ληστείες που διέπραττε μαζί με άλλους τέσσερις συνεργούς του σε όλη την Αττική.

Ο εγκέφαλος της συμμορίας ήταν και χουβαρντάς, του άρεσε η καλή ζωή. Από την μια έκλεβε και από την άλλη άφηνε μεγάλο φιλοδώρημα.

Πήγαινε σε μια καφετέρια, έπινε τον καφέ του και πριν φύγει πεταγόταν για μια ληστεία. Επέστρεφε με γεμάτη τσέπη, πλήρωνε τον καφέ και άφηνε… 50 ευρώ!

Το ίδιο έκανε και στα μπουζούκια και στους οίκους ανοχής. Διασκέδαζε, έκλεβε, πλήρωνε, άφηνε φιλοδώρημα και πήγαινε για ύπνο.

Ο Αλβανικής καταγωγής δράστης συνελήφθη με τον ομοεθνή συνεργό του από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής . Στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα πιστόλι.

Οι δράστες δεν είχαν κάποια συγκεκριμένη προτίμηση… Κάθε φορά δοκίμαζαν να ληστέψουν διαφορετικό μέρος για να ενισχύσουν το βιογραφικό τους.

Συγκεκριμένα είχαν ληστέψει ξενοδοχεία, οίκους ανοχής, οδηγούς ντελίβερι, πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, ψιλικατζίδικα, πεζούς αλλά και βενζινάδικα.

Έχουν ταυτοποιηθεί 17 ληστείες μέχρι στιγμής, αλλά οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχουν διαπράξει περισσότερες από 50.

Οι τρεις συνεργοί του αναζητούνται από την αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων