ΕΛΛΑΔΑ

Δύο νέα προγράμματα για τη στήριξη απασχόλησης

Δύο νέα προγράμματα για τη στήριξη απασχόλησης
Δυο νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την στήριξη της απασχόλησης ξεκινούν τη Δευτέρα 29-11-2010, εκ των οποίων το ένα, επεκτείνει...

Δυο νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την στήριξη της απασχόλησης ξεκινούν τη Δευτέρα 29-11-2010, εκ των οποίων το ένα, επεκτείνει επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών και στους εργαζόμενους μερικής απασχόλησης.

Συγκεκριμένα αρχίζει η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων από ενδιαφερόμενους εργοδότες για ένταξη στο "Ειδικό διετές πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη 25.000 ανέργων".

Με ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, ότι μετά την τροποποίηση του προγράμματος μπορούν να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής και για άτομα που θα προσλάβουν με καθεστώς μερικής απασχόλησης.

Από την ερχόμενη Δευτέρα επίσης ξεκινά και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των αυτοαπασχολούμενων γυναικών, που απασχολούν έως ένα άτομο, και επιθυμούν να ενταχθούν στο "Ειδικό τετραετές πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη 40.000 ανέργων".

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υπαγωγής σε αυτά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, www.oaed.gr .

Ροή Ειδήσεων