ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Δείτε το μισθό του Χάρι και της Μέγκαν (pics)

Απίστευτο: Δείτε το μισθό του Χάρι και της Μέγκαν (pics)

«Ζαλίζουν» τους κοινούς θνητούς τα ποσά που ακούγονται…

Έτοιμοι να προχωρήσουν την ζωή τους εκτός Παλατιού εμφανίζονται ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ και πως έχει ήδη γραφτεί ψάχνουν με μεγάλη προσοχή το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα που θα τους κάνει οικονομικά ανεξάρτητους.

Αν και έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά για τα μελλοντικά επαγγέλματα του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ οι αναλυτές δείχνουν έναν ακόμα επαγγελματικό δρόμο για το νεαρό ζευγάρι.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail, ειδικοί αναλυτές της ιστοσελίδας «Inzpire Me» αναφέρουν ότι με δεδομένη την δυναμική του λογαριασμού του ζεύγους στο Instagram, ο Χάρι και η Κέιτ θα μπορούν να πληρώνονται για κάθε τους ανάρτηση με πολλές χιλιάδες λίρες.

Δείτε στην gallery πόσα χρήματα θα μπορούσε να δίνει το instagram για τις αναρτήσεις του ζευγαριού:

«Σκοτώθηκαν» Μέγκαν και Ελισάβετ

Οργισμένη η Μέγκαν Μαρκλ διεκδικεί τη χρήση του τίτλου «Sussex Royal», ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ έχει διατάξει ότι ναι μεν παραμένουν οι τίτλοι για τους Σάσεξ, όμως δεν διατίθενται προς χρήση.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Μέγκαν Μαρκλ είπε στους φίλους της ότι τίποτε δεν μπορεί να τη σταματήσει νομικά από το να χρησιμοποιήσει τον πριγκιπικό τίτλο που κατείχε πριν από την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από το παλάτι.

Η 38χρονη διατύπωσε παράπονα στον κύκλο της ότι δεν θα έπρεπε να έχει τεθεί καν το θέμα για τη χρήση ή μη του τίτλου «Sussex Royal». Πρόσθεσε ακόμη ότι δεν σκόπευε με αυτούς τους τίτλους να πουλήσει μπλουζάκια και στιλό.

«Η Μέγκαν έχει τελειώσει με το δράμα και δεν έχει χώρο στη ζωή της για τοξικές συμπεριφορές. Το ίδιο ισχύει και για τον Χάρι», φέρεται να λένε φίλοι της ηθοποιού στη βρετανική εφημερίδα.

Η Ελισάβετ απαγορεύει στον Χάρι και τη Μέγκαν να χρησιμοποιούν τον τίτλο «Sussex Royal»

Ο Χάρι και η Μέγκαν μετά την αποχώρηση από το Μπάκιγχαμ πρέπει πλέον να εγκαταλείψουν και τον τίτλο τους ως «Sussex Royal», καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ και οι σύμβουλοί της αποφάσισαν ότι δεν μπορεί πλέον το ζευγάρι να έχει βασιλικό τίτλο.

Το ζευγάρι αποφάσισε παρά το Megxit, να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον τίτλο τους ως οι «Σάσεξ» και να στηριχθούν πάνω σε αυτό, ώστε να ξαναχτίσουν τη ζωή τους.

Ξόδεψαν χιλιάδες λίρες για να φτιάξουν καινούργια ιστοσελίδα με το όνομα «Sussex Royal», ενώ συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους στο Instagram υπό το ίδιο όνομα.

Επιπλέον, σκοπός τους είναι η ίδρυση και μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης: «Sussex Royal: Το ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ».

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, ωστόσο, το ζευγάρι θα πρέπει να σκεφτεί άλλη ονομασία για τη νέα του ζωή, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλήγμα για αυτούς, καθώς θα πρέπει να ξεκινήσουν ξανά από την αρχή.

Σημειώνεται ότι ο Χάρι και η Μέγκαν άρχισαν να χρησιμοποιούν τον εν λόγω τίτλο τον περασμένο χρόνο, όταν αποφάσισαν να ανεξαρτητοποιηθούν από τον οίκο του Kensington, στον οποίο ανήκαν μαζί με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge, δηλαδή τον Ουίλιαμ και την Κέιτ.

Ωστόσο η Ελισάβετ, αποφάσισε ότι, αν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας αποφασίσει να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, δεν θα ωφελείται με κανένα τρόπο από το Παλάτι.

«Κλείδωσε»: Αυτή είναι η ημερομηνία του Megxit

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ θα πραγματοποιήσουν τις τελικές δημόσιες εμφανίσεις τους ως ανώτερα εν ενεργεία μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας στα τέλη Φεβρουαρίου και τον Μάρτιο, πριν από την αλλαγή του στάτους τους, μετέδωσε (19/02) ο βασιλικός συντάκτης του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV.

Επικαλούμενος τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο Κρις Σιπ είπε, επίσης, ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα έχουν πλέον γραφείο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά την 1η Απριλίου.

Προς το παρόν μια εκπρόσωπος Τύπου των ανακτόρων δεν έχει σχολιάσει σχετικά.

Εξάλλου, η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Χάρι και τη Μέγκαν σχετικά με τη χρήση της λέξης «βασιλικός» (royal) στο brand τους, αφού παραιτήθηκαν των βασιλικών καθηκόντων τους προκειμένου να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στον Καναδά.

«Καθώς ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποσύρθηκαν από τη θέση τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και θα εργαστούν με σκοπό την οικονομική ανεξαρτησία τους, η χρήση της λέξης «royal», σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να επανεξεταστεί», ανέφερε μια πηγή από τα ανάκτορα.

«Οι συζητήσεις συνεχίζονται» συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγές σε Δημοτικά και Γυμνάσια: Αλλάζουν και οι ώρες μαθημάτων - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Σχετικές ειδήσεις