ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη - Δολοφονία 45χρονου: Έτσι τον σκότωσαν - «Ιθύνων νους ο ντελιβεράς»

Θεσσαλονίκη - Δολοφονία 45χρονου: Έτσι τον σκότωσαν - «Ιθύνων νους ο ντελιβεράς»

Το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου στη Θεσσαλονίκη πέρασε ο τέταρτος αδερφός που αναζητούνταν για την εν ψυχρώ δολοφονία του 45χρονο ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη για να παραδοθεί.

Ο δικηγόρος του, Αθανάσιος Αλεξόπουλος, μίλησε στην κάμερα του ANT1 όπου τόνισε: «Yπάρχουν διακριτοί ρόλοι, δεν κρατούσαν και οι τέσσερις ένα μαχαίρι, ο εντολέας μου, δεν γνώριζε ότι ο αδελφός του είχε επάνω του το όπλο».

Οι κατηγορούμενοι από την πρώτη στιγμή έχουν υποστηρίξει ενώπιων των αρχών ότι δεν είχαν σκοπό να βλάψουν το θύμα και ανέφεραν πως το μόνο που ήθελαν ήταν να ζητήσουν το λόγο για την απόλυση ου αδελφού τους.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της οικογένειας του 45χρονου κάνει λόγο για οργανωμένη επίθεση.

«Τον βρήκαν τον έπιασαν εξ απήνης στέλνοντάς του μηνύματα λίγο πριν μπουν στο κατάστημα έτσι ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει …μιλούσε εκείνη τη στιγμή στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, οπότε η σύζυγος άκουσε τα μπαμ μπουμ τα χτυπήματα τα οποία έλαβαν χώρα και από τους ίδιους και με την καρέκλα η οποία πληροφορούμαστε έσπασε στο κεφάλι του θανόντος», ανέφερε ο Βαγγέλης Ζαμπίδης δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

«Υπάρχει το συναίσθημα που ξεχυλίζει προφανώς από οργή, από θλίψη από ανείπωτη οδύνη για κάτι που ήταν τόσο αναπάντεχο, τόσο απρόσμενο τόσο αδικαιολόγητο για έναν άνθρωπο ο οποίος ουσιαστικά έδωσε δουλειά σε αυτόν ο οποίος υπήρξε ο φερόμενος εγώ θα έλεγα, ο ιθύνων νους αυτής της ιστορίας», σημείωσε ο κ. Ζαμπίδης.

Τα τέσσερα αδέλφια αναμένεται αύριο Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου να απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμήπου συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Αρνητικό το δείγμα στο «Σωτηρία» - Παραμένει το ύποπτο κρούσμα στο «Αττικόν»

Κηδεία Κικής Δημουλά: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» για την σπουδαία λογοτέχνη

Σχετικές ειδήσεις