ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Το προϊόν που εξαφανίζεται από τα σούπερ μάρκετ τη Μεγάλη Εβδομάδα - Γιατί συμβαίνει αυτό

Κορονοϊός: Το προϊόν που εξαφανίζεται από τα σούπερ μάρκετ τη Μεγάλη Εβδομάδα - Γιατί συμβαίνει αυτό

Κορονοϊός: Δεν είναι μόνο τα χαρτιά υγείας, οι μάσκες, τα γάντια, τα αντισηπτικά και το οινόπνευμα που έκαναν… φτερά από τα ράφια των καταστημάτων. Ένα ακόμα.... επίκαιρο προϊόν αναμένεται να γίνει ανάρπαστο από τη Μεγάλη Εβδομάδα κι έπειτα.

Η πανδημία του κορονοϊού έφερε μια νέα πραγματικότητα στον πλανήτη. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έλειψαν και οι ακραίες αντιδράσεις από τους ανθρώπους, που είτε λόγω φόβου και πανικού, είτε λόγω… ασυδοσίας, αγόρασαν μαζικά συγκεκριμένα προϊόντα προκαλώντας και τις σχετικές ελλείψεις.

Η «φρενίτιδα» με τα χαρτιά υγείας έγινε μια γνώριμη εικόνα για όλους, με τα ράφια των σούπερ μάρκετ να αδειάζουν διαρκώς από τα ρολλά. Παράλληλα, μεγάλες ελλείψεις παρατηρήθηκαν και σε παρατηρούνται σε γάντια μιας χρήσεως και καθαριστικά πάσης φύσεως, ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα αντισηπτικά η κατάσταση ήταν απίστευτη και είδαμε ακόμα και φαινόμενα αισχροκέρδειας. Όπως φυσικά συνέβη και με το οινόπνευμα, αλλά και τις μάσκες στα φαρμακεία κυρίως.

Όσο η πανδημία δεν υποχωρούσε και ο κορονοϊός συνέχισε να εξαπλώνεται, η κατάσταση αυτή ήταν δύσκολο να βελτιωθεί. Το αντίθετο μάλιστα. Σταδιακά άρχισαν κι άλλα παρεμφερή, αν και όχι απαραίτητα, προϊόντα να εξαφανίζονται και επειδή κάποιοι είναι περισσότερο… πονηροί, κι όχι έξυπνοι όπως νομίζουν, ήδη ανακαλύψαμε ποιο θα είναι το επόμενο προϊόν που θα κάνει… φτερά από τα σούπερ μάρκετ. Ειδικότερα όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα...

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr