ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Στους 171 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε και δεύτερος ασθενής σήμερα

Κορονοϊός: Στους 171 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε και δεύτερος ασθενής σήμερα
INTIME NEWS

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό το πρωί του Σαββάτου ένας 89χρονος, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων από την COVID-19 σε 171.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o ηλικιωμένος άνδρας εξέπνευσε στις 8:54 το πρωί στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε καταλήξει και μια 91χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα». Η ηλικιωμένη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στις 3:30 τα ξημερώματα και έπασχε και από υποκείμενα νοσήματα.

Σημειώνεται ότι κατά τη χθεσινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, ανακοινώθηκαν 21 νέα κρούσματα κορονοϊού, 19 εκ των οποίων αφορούν γνωστές συρροές κρουσμάτων και είναι κρούσματα που διαπιστώθηκαν κατά την ιχνηλάτηση ήδη γνωστών κρουσμάτων στον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.873, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες. Από αυτά, 612 (21.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1446 (50.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

19 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και η διάμεση ηλικία τους είναι 72 ετών, ενώ 6 (31.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 89.5% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Εξιτήριο από τις ΜΕΘ έχουν πάρει 98 ασθενείς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θέμα χρόνου ένα νέο κύμα πανδημίας και νέο lockdown

Σχετικές ειδήσεις