ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στον Βόλο: Θετικό στον κορονοϊό φιλικό ζευγάρι της 30χρονης εγκύου

Συναγερμός στον Βόλο: Θετικό στον κορονοϊό φιλικό ζευγάρι της 30χρονης εγκύου
INTIME NEWS

Θετικοί στον κορονοϊό είναι τελικά η 25χρονη και ο 26χρονος από το Βόλο, οι οποίοι πρόσφατα επέστρεψαν από τη Γερμανία και ήρθαν σε επαφή με την 30χρονη έγκυο Βολιώτισσα και το σύζυγό της, γυμναστή.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το αποτέλεσμα των δειγμάτων τους έγινε γνωστό νωρίτερα και πλέον ξεκινά μεγάλη ιχνηλάτηση των δικών τους επαφών, προκειμένου να γίνει περιορισμός της διασποράς του ιού.

Και οι δύο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, νοσηλεύονται από το βράδυ της Πέμπτης (4/6) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας σε θαλάμους αρνητικής πίεσης.

Το ζευγάρι είχε επιστρέψει στην Ελλάδα από τη Γερμανία και σύμφωνα με πληροφορίες δεν τήρησαν την καραντίνα των 14 ημερών και ήρθαν σε επαφή με την έγκυο και το σύζυγό της, ενώ βρέθηκαν και στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

H 30χρονη που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο σύζυγός της νοσηλεύονται, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, και αυτοί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ήδη σε καραντίνα 14 ημερών έχουν τεθεί όλα τα άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος. Η ΔΟΥ Βόλου παρέμεινε κλειστή σήμερα Παρασκευή (5/6), προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση στο κτήριο, καθώς η μητέρα της 30χρονης εγκύου εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία που στεγάζεται στο εν λόγω κτήριο.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, συναγερμός έχει ξεσπάσει και σε δύο σχολικές μονάδες της Νέας Ιωνίας στο Βόλο καθώς τα πεθερικά της 30χρονης είναι γυμναστές και επέστρεψαν την προηγούμενη εβδομάδα στα μαθήματά τους.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ για να οργανωθούν οι ιχνηλατήσεις, σε περίπτωση που κι εκείνοι έχουν νοσήσει.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο σύζυγος της 30χρονης εργάζεται ως προπονητής ποδοσφαίρου σε ακαδημία της πόλης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση βιτριόλι στην Καλλιθέα: Eίχε κάνει πρόβα η μαυροντυμένη - Νέα στοιχεία