ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι-Ραγδαίες εξελίξεις: Ποια είναι ξανθιά με την άσπρη μάσκα

Επίθεση με βιτριόλι-Ραγδαίες εξελίξεις: Ποια είναι ξανθιά με την άσπρη μάσκα

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ένα ακόμα πρόσωπο από το παρελθόν της Ιωάννας έρχεται στο προσκήνιο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της φρικτής επίθεσης που δέχθηκε η 34χρονη κοπέλα ενώ πήγαινε στη δουλειά της.

Σύμφωνα με το Star, οι Αρχές εξετάζουν αν η γυναίκα που φαίνεται σε κάμερα ασφαλείας, είναι η ίδια η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα. Κάτοικοι της περιοχής έχουν αποκαλύψει ότι είδαν μια ξανθιά γυναίκα να κινείται στα δέντρα λίγο πριν την επίθεση. Φορούσε άσπρη χειρουργική μάσκα και μπεζ ζακέτα μέχρι το γόνατο ενώ μετέφερε ένα σακίδιο στην πλάτη.

Τα λάθη της δράστιδας

Όσο και αν προσπάθησε η δράστης, δεν απέφυγε τα λάθη. Ένα από αυτά είναι και η επικοινωνία της με την εταιρία ραδιοταξί, καθώς η φωνή της είναι στα χέρια της Αστυνομίας.

Παράλληλα, την έχουν εντοπίσει κάμερες καθώς έκανε πρόβα τουλάχιστον μια ημέρα πριν την επίθεση ενώ την περιγραφή της έχει και η γυναίκα οδηγός ταξί που την παρέλαβε από το σημείο.

Οι αστυνομικοί που επισκέφθηκαν την Ιωάννα την Παρασκευή (05/06) στο νοσοκομείο, της έβαλαν να ακούσει τη φωνή της δράστιδος όμως δεν την αναγνώρισε.

Οι Αρχές τις πρώτες ώρες μετά την επίθεση είχαν στα χέρια μαρτυρίες που έκαναν λόγο για μια μαυροντυμένη γυναίκα. Η λανθασμένη μαρτύρια προερχόταν από έναν οδηγό ταξί. Η ανατροπή ήρθε όταν εντόπισαν την ξανθιά γυναίκα με την άσπρη χειρουργική μάσκα ξανά και ξανά στο σημείο.

Νέο πρόσωπο στις έρευνες από το παρελθόν της Ιωάννας

Στην έρευνα έχει μπει κι ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν της Ιωάννας.

Πρόκειται για άντρα, ο οποίος καλείται να δώσει στοιχεία για συγκεκριμένες καταστάσεις που δημιούργησαν πρόβλημα στην κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η Αστυνομία έχει περιορίσει αυτή τη στιγμή τον αριθμό των υπόπτων σε έναν άντρα ως ρόλο ηθικού αυτουργό και δύο γυναίκες.

Ο πρώην της Ιωάννας εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά

Αποκαλυπτική ήταν για μία ακόμη Παρασκευή η Εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελική Νικολούλη που αποκάλυψε νέα ντοκουμέντα.

Ο οδηγός ραδιοταξί που παρέλαβε την δράστιδα από το σημείο της υπόθεσης «δείχνει» τη γυναίκα που παρέλαβε από το σημείο της επίθεσης και ανοίγει το δρόμο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής παρουσιάστηκαν νέα στοιχεία που εγείρουν νέα ερωτήματα πίσω από την επίθεση που δέχθηκε η Ιωάννα. Ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλα συνομιλώντας με την Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής ανέφερε πως: «Από την έρευνα έμαθα πως ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας με τον οποίο χώρισε 5 ημέρες πριν την επίθεση εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Όταν επιχείρησα μέσω της εταιρείας να επικοινωνήσω μαζί του έλαβα mail από την επιχείρηση ότι πλέον δεν εργάζεται εκεί».

Την ίδια στιγμή οι εικόνες από την υτοψία της εκπομπής στο σημείο της επίθεσης με τις μεγάλες κηλίδες από το χυμένο θειικό οξύ, προκαλούν ανατριχίλα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Απότομη αλλαγή με καταιγίδες, μποφόρ και κίνδυνο για πλημμύρες