ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βιτριόλι: Τα ξεχασμένα σημειώματα, η εμμονή και τα δύο «πρόσωπα» της 35χρονης

Βιτριόλι: Τα ξεχασμένα σημειώματα, η εμμονή και τα δύο «πρόσωπα» της 35χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης ΙωάνναςΟι χειρόγραφες ασυναρτησίες της 35χρονης

Νέες ιδιόχειρες σημειώσεις της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Η κατηγορούμενη φέρεται πως έχει καταγράψει στα συγκεκριμένα ιδιόχειρα όσα της έλεγαν «καφετζούδες» και «χαρτούδες».

«Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στον Θεό να με βοηθήσει», αναφέρει ένα σημείωμα σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σε ένα άλλο σημείο η 35χρονη φέρεται να γράφει: «Έχω τύχη, βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. Οκτώ Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει».

Στις σημειώσεις της η κατηγορούμενη δείχνει την εμμονή της για τον 40χρονο άνδρα: «Για εμένα έχω τύχη και στενοχώρια για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσα μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα. Έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».

Η κατηγορούμενη γράφει για έναν άντρα που έχει στο μυαλό της και θέλει να κρατήσει κοντά της, όμως τα γραπτά δείχνουν πως το μυαλό της είναι θολωμένο και σε πολλά σημεία δεν βγαίνει νόημα.

«Με αυτόν πορεύομαι. Ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει, αλλά δεν κάνει κάτι. Έχουν ‘κρατήσεις’ τα χαρτιά του. Θα μεσολαβήσει άλλος άντρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα μου. Μετά θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή».

«Σκέφτεται κάποια πράγματα, εγώ θα κάνω αλλαγές και θα απομακρυνθώ. Λόγω απόστασης πεσμένος συναισθηματικά. Θα αντιμετωπίσει θέμα υγείας μαμά. Εκεί που θέλει να με δει, μπλοκάρει…».

Τα λόγια αυτά είναι γραμμένα την εποχή που η 35χρονη δράστις ανταλλάσσει μηνύματα με την άτυχη Ιωάννα και δεν σταματά να την ευχαριστεί, επειδή δεν έχει καμία επαφή με τον 40χρονο άνδρα. Παράλληλα όμως οι χειρόγραφες και ασυνάρτητες σημειώσεις για εκείνον συνεχίζονται.

Η διπλή προσωπικότητα της 35χρονης

Δύο πρόσωπα φαίνεται πως είχε η 35χρονη, καθώς από την μία εμφανιζόταν ως μια φυσιολογική γυναίκα μπροστά σε φίλους και συγγενείς και από την άλλη -όπως όλα δείχνουν- πρόκειται για μία γυναίκα με εμμονές.

Την ίδια εποχή στο Facebook τα μηνύματα αγάπης που στέλνει στην Ιωάννα, μόνο θολά και ασυνάρτητα δεν είναι, καθώς με συγκεκριμένη μέθοδο προσπαθούσε να κάνει την Ιωάννα να διαγράψει τον 40χρονο από φίλο της, αλλά και να μάθει όλα όσα συζητούσαν, όπως αναφέρει το Mega.

Πώς ζήτησε από την Ιωάννα να διαγράψει τον 40χρονο από φίλο της:

Κατηγορούμενη: «Παίζει πολύ καιρό το στόρι με αυτόν αν θέλεις φυσικά διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ».

Ιωάννα: «Κοίτα, εμένα δεν με έχει ενοχλήσει για να τον διαγράψω».

Είναι η εποχή που η παρακολούθηση της Ιωάννας έχει ξεκινήσει, σε συνδυασμό με τα χαρτιά και τα φλιτζάνια, που όπως φαίνεται γεμίζουν το μυαλό της 35χρονης, οδηγώντας την στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Οι διάλογοι των δύο γυναικών

Νέοι διάλογοι μεταξύ της 34χρονης Ιωάννας και της 35χρονης δράστριας φέρνει στη δημοσιότητα το STAR.

Η Ιωάννα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η 35χρονη όταν την ευχαριστούσε για την κατανόηση σε μηνύματα στο messenger, λίγους μήνες μετά θα την παρακολουθούσε.

Της ζητούσε ως χάρη να διαγράψει από το Facebook τον 40χρονο και λίγους μήνες μετά φέρεται να οργανώνει την επίθεση με το βιτριόλι.

Κατηγορούμενη: Παίζει πολύ καιρό το στόρι με αυτόν αν θέλεις φυσικά διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ.

Ιωάννα: Κοίτα, εμένα δεν με έχει ενοχλήσει για να τον διαγράψω.

Κατηγορούμενη: Συγγνώμη αν σε έφερε σε δύσκολη θέση.

Ιωάννα: Δεν μου έκανε κάτι, αν μου πεις εσύ ότι θέλεις να τον διαγράψω οκ τότε.

Κατηγορούμενη: Εγώ στο λέω ρε Ιωάννα μου, καταλαβαίνεις.

Ιωάννα: Οκ, τον διαγράφω no worries.

Κατηγορούμενη: Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις ρε αγάπη.

Ιωάννα: Όχι σου λέω καμία παρεξήγηση.

Κατηγορούμενη: Σ’ ευχαριστώ πολύ για την κατανόησή σου κορίτσι μου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του STAR:

Είχε βοηθό η 35χρονη;

Σύμφωνα με τον Alpha, οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο η 35χρονη να είχε βοήθεια από κάποιο άλλο πρόσωπο, ως προς την παρακολούθηση της Ιωάννας. Και αυτό γιατί η τοποθέτηση του πομπού μέσω του οποίου φέρεται να «έβλεπε» τις κινήσεις της 34χρονης είναι μια διαδικασία που απαιτεί ειδικές γνώσεις. Έτσι, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το σενάριο κάποιο άλλο άτομο να την βοήθησε, έστω και εν αγνοία του.

Την ίδια στιγμή, ο Alpha επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης υπήρχαν τρεις συσκευές απομακρυσμένου γεωεντοπισμού (GPS), γεγονός που τους κάνει να εξετάζουν το σενάριο η κατηγορούμενη να είχε κι άλλους «στόχους».

Πέμπτο χειρουργείο για την 34χρονη Ιωάννα

Στην πέμπτη κατά σειρά χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (18/06) η Ιωάννα, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Η επέμβαση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, εντούτοις η 34χρονη έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της, δεδομένου ότι όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, θα παραμείνει για τουλάχιστον 3 μήνες στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί συνολικά σε 30 επεμβάσεις.

Τι ζήτησε από τη φυλακή η 35χρονη

Αίτημα για εργασία υπέβαλε η 35χρονη, το οποίο θα χρειαστεί να περάσει από συμβούλιο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η φερόμενη ως δράστις, αρνείται ακόμη να ομολογήσει το έγκλημά της, παρά το γεγονός πως όλα τα στοιχεία δείχνουν εκείνη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Dr θάνατος»: Αυτός είναι ο ψευτογιατρός - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες (video)