ΕΛΛΑΔΑ

«Dr Θάνατος»: Το ξέπλυμα και το... εκρηκτικό μήνυμα στο σπίτι του «Κοντού»

«Dr Θάνατος»: Το ξέπλυμα και το... εκρηκτικό μήνυμα στο σπίτι του «Κοντού»

Οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που ο ψευτογιατρός εξαπατούσε τα θύματά του, δεν έχουν τέλος.

Ο ψευτογιατρός στην απολογία του χαρακτήρισε ως «ενναλακτική ιατρική» τα μαντζούνια και τις αλχημείες που στέρησαν από δύο μητέρες τα παιδιά τους και από μια κόρη τον πατέρα της.

«Μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο καταδεικνύει ότι αυτά που πρότεινα αποτελούν τις κατεξοχήν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής για τον καρκίνο. Ανεξαρτήτως λοιπόν του ζητήματος της αποτελεσματικότητας τους η βοτανοθεραπεία και τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής.​Εδινα βότανα για να αποφύγουν τους πόνους» είπε ο ψευτογιατρός.

Το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων έφερε στο «φως» μία ακόμη συγκλονιστική μαρτυρία ενός εκ των θυμάτων του. «Δυο χρόνια μετά δεν μπορώ να αναπνεύσω. Ακόμα είμαι με λοιμώξεις, δεν έχω σταματήσει, φάρμακα παίρνω».

Ο «Νίκος Κοντός» ούτε μια στιγμή δεν παραδέχθηκε ότι τα μαντζούνια του κατέστρεψαν οικογένειες, καθήλωσαν παιδιά σε αμαξίδια και επιτάχυναν τον θάνατο σε ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες. Έννοια του ήταν να βγάλει «καθαρή» τη σύζυγό του. Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα για τις πράξεις του, όπως και οι δύο πραγματικοί γιατροί και συγκατηγορούμενοί του.

Πώς «άνοιγαν» οι δουλειές με υπηρεσίες... Placebo

«Με πήρε η κατρακύλα και ξεκίνησα να απολαμβάνω τον τίτλο του γιατρού. Προσέφερα θεραπευτικές υπηρεσίες ή σε περίπτωση που κάποιος δεν αποδέχεται αυτές τις μεθόδους, προσέφερα θετικές αν μη τι άλλο υπηρεσίες Placebo» είπε ο «Κοντός».

Μητέρα θύματος ακούγοντας τον δεν πίστευε στα αυτιά της. «Απίστευτο έτσι; Δηλαδή πρέπει να του πούμε και ευχαριστώ προφανώς. Τα παιδιά τα έστειλε μια ώρα γρηγορότερα, απλά τα πράγματα» είπε η μητέρα.

Το ξέπλυμα και το... εκρηκτικό μήνυμα στο σπίτι του

Στο σπίτι του «Νίκου Κοντού» μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ούτε ευρώ. Τα χρήματα που πήρε από τα θύματα είναι πολλά και υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν πως χρήματα υπάρχουν όμως έφτασαν στην τσέπη του με άλλους τρόπους. Ήδη ο ψευτογιατρός ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

«Όταν κατάλαβα την ανάγκη των ανθρώπων όχι μόνο δεν κράτησα την επιταγή, η οποία ανταποκρινόταν στο ύψος των βοτάνων που είχα προσφέρει αλλά την είχα παραδώσει λόγω δωρεάς ανώνυμα ταχυδρομικά στην Μονή Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος» ισχυρίστηκε ο ψευτογιατρός.

«Είναι μια επιταγή που έχω λάβει εγώ γνώση προσωπικά που έχει πάει στην ταχυδρομική θυρίδα της Μονής που αφορούσε μια οπισθογραφημένη επιταγή από τον ίδιο ως δωρεά στο μοναστήρι» είπε εκπρόσωπος της Μονής.

Η αποκάλυψη του ψευτογιατρού έχει βγάλει από το συρτάρι ένα ανεξιχνίαστο μαφιόζικο χτύπημα στη Βούλα με θύμα έναν 63χρονο επιχειρηματία.

Στο αυτοκίνητό του είχε τοποθετηθεί μια βόμβα, η οποία και εξερράγη. Ο άνθρωπος δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον υπόκοσμο. Το θύμα ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με τον «Κοντό».

Λίγους μήνες πριν είχε βρεθεί και δεύτερος εκρηκτικός μηχανισμός στην πυλωτή του κτηρίου. Ο «Κοντός» τότε εξετάστηκε από την ασφάλεια και «έπεσε από τα σύννεφα» όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί πως ο στόχος ήταν ο ίδιος.

H ασφάλεια «ξεσκονίζει» με προσοχή τα στοιχεία της επίθεσης.

Του έδωσα 98.000 ευρώ για να γίνω καλά - Περιμένω να πεθάνω

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός 47χρονου άνδρα, ο οποίος του έδωσε 98.000 ευρώ για να τον κάνει καλά.

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε μετά από πτώση με αλεξίπτωτο και περιγράφει για πρώτη φορά στο Mega, πώς ο ψευτογιατρός κατέστρεψε τη ζωή του μετά το χειρουργείο, όπου μεταξύ άλλων του αφαίρεσαν και το πλευρό και τον καταδίκασε σε αφόρητους πόνους για το υπόλοιπο της ζωής του.

«Δεν υπάρχει ζωή, τον θάνατο περιμένω. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, από αυτό που πέρασα εγώ δεν το έχει περάσει κανείς. Τους πόνους….την ταλαιπωρία…με τελειώσαν. Μιλάμε για 60-70 ράμματα από μπροστά στο στήθος μέχρι την σπονδυλική στήλη. Καταλαβαίνετε; Στη μέση με κόψανε» είπε ο άτυχος άνδρας.

Ο ίδιος μίλησε για το πώς το πρώτο ραντεβού κλείστηκε με γιατρό σε ιδιωτική κλινική ωστόσο αντί για τον γιατρό εμφανίστηκε ο Κόντος …ως ειδικός.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο έδωσε 20.000 ευρώ στην κλινική, καθώς για να γίνει το χειρουργείο έπρεπε ο ασθενής να «μοιράσει» χρήματα στους γιατρούς και την κλινική, και όλα «μαύρα».

Παράλληλα, και μετά το χειρουργείο ζητούσε χρήματα από τον ασθενή για «θαυματουργές» ενέσεις αξίας 7.000 ευρώ η μία.

Ο ασθενής σταμάτησε να του δίνει χρήματα όταν είδε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν τον βοηθούσε, ενώ συγχρόνως ο 47χρονος άρχισε να έχει υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά όταν διαπίστωσε ότι ο ψευτογιατρός εξαφάνιζε τα μπουκαλάκια αφού του έκανε τις ενέσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό στο Μεξικό: Τουλάχιστον 24 νεκροί από επίθεση σε κέντρο αποτοξίνωσης