ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα: «Δείχνει» πρόσωπα η 10χρονη – Ξεσκεπάζεται το κύκλωμα παιδεραστίας

Μαρκέλλα: «Δείχνει» πρόσωπα η 10χρονη – Ξεσκεπάζεται το κύκλωμα παιδεραστίας

Σοκάρουν τα νέα δεδομένα που οδηγούν τις Αρχές όλο και πιο κοντά στην διαλεύκανση του μυστηρίου για την ύπαρξη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας. Ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, απάντησε για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο πίσω από την υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο κ. Νουλέζας μιλώντας στο MEGA ανέφερε: «Βρισκόμαστε στο στάδιο αστυνομικής διερεύνησης, εφόσον συμβαίνει αυτό.

Κανένας δικηγόρος δεν μπορεί δημόσια να καταθέτει τίποτα, δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα, αλλά υπόνοιες, εκτιμήσεις προσωπικές και εικασίες».

Ο κ. Νουλέζας αρχικά είχε τονίσει: «Είμαι αναγκασμένος να ακολουθώ την τακτική των δικηγόρων της πολιτικής αγωγής, αναγκάζομαι να δίνω δημόσια απαντήσεις».

Παράλληλα ο δικηγόρος της 33χρονης σημείωσε ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει την κατάθεση της 10χρονης μαθήτριας, από σεβασμό.

Ενώ όσον αφορά στις κινήσεις της εντολέας του, ο κ. Νουλέζας τόνισε: «Δεν θα ασκήσουμε προσφυγή κατά της διάταξης της κυρίας ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση, έως ότου έχουμε τα αποτελέσματα των κινητών τηλεφώνων και του σκληρού δίσκου».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος είπε: «Σε ότι αφορά στη δημοσιοποίηση του ονόματος και των στοιχείων ταυτότητας, είναι επειδή προκύπτουν ενδείξεις για συμμετοχική δράση άλλων ανθρώπων, και μπορεί να προκύψουν στοιχεία άλλων ανήλικων παθόντων.

Γι' αυτό λοιπόν, αν αποδειχτεί ότι δεν υπάρχουν άλλα ανήλικα θύματα, ούτε βιασμός, ούτε συμμετοχική δράση, το κατηγορητήριο καταρρέει και τότε θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο αίτησης αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους. Θα υπομείνουμε και τις ύβρεις και τις απειλές».

Ο κ. Νουλέζας ανέφερε ότι η εντολέας του δεν επιθυμεί να έρθει σε αντιπαράθεση με τον πρώην σύζυγό της.

Δικηγόρος οικογένειας: «Είναι φανερό ότι κάτι κρύβει η 33χρονη»

Η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσουγλου, μίλησε και εκείνη στην ίδια εκπομπή του MEGA λέγοντας αρχικά: «Η πολιτική αγωγή θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να δείξει ότι δεν έδρασε μόνη αυτή η γυναίκα».

Αναφερόμενη στην κατάθεση της 10χρονης, η συνήγορος της οικογένειας τόνισε πως τα όσα είπε η ανήλικη είναι πέραν πάσης αμφισβήτησης, εξηγώντας: «Όταν μια κατάθεση δίνεται με τη βοήθεια παιδοψυχιάτρου και υπογράφεται, σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να την προσβάλλει».

Όσον αφορά τις υποψίες για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, η κ. Ανάσογλου σημείωσε πως δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία και πρόσθεσε: «Περιμένουμε με αγωνία αποτελέσματα. Η κατηγορουμένη κάτι κρύβει, είναι φανερό».

Η συγκλονιστική κατάθεση της 10χρονης

Η τρισέλιδη κατάθεση της 10χρονης στους αστυνομικούς καθηλώνει. Το ανήλικο θύμα της απαγωγής στη Θεσσαλονίκη, που συγκλόνισε τη χώρα, «καίει» την 33χρονη που ήδη βρίσκεται στη φυλακή και ενισχύει ακόμα περισσότερο τους φόβους της αστυνομίας για ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Τρεις βδομάδες μετά από αυτές τις εικόνες, όταν η 10χρονη βρέθηκε ζαλισμένη από τα ναρκωτικά που της είχαν δώσει, να παραπατάει έξω από βενζινάδικο της Καλαμαριάς, απαντάει στις ερωτήσεις των αστυνομικών, φέρνει στο μυαλό τις εικόνες που έζησε και ρίχνει περισσότερο φως στη σκοτεινή υπόθεση.

Σήμερα τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τη κατάθεση, είναι ότι η 33χρονη δεν ήταν μόνη στο σπίτι με τη 10χρονη και ότι οι παρενοχλήσεις στο ανήλικο θύμα ήταν συνεχείς…

«Με πείραζε συνέχεια, δεν ήμουν μόνη μαζί της. Κάποιος της έφερνε τσιγάρα στο σπίτι. Μιλούσε συνέχεια στο κινητό της. Άκουγα δυο ονόματα τον Α... και τον Μ...»

Η 10χρονη συνεχίζει να καίει την 33χρονη, περιγράφοντας μία βιντεοκλήση στο σπίτι που την κρατούσαν, την οποία όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, παρακολουθούσε ένας άντρας.

«Μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δεν φαινόμουν στην τηλεόραση. Είδα και τα ονόματα που είχαν. Μιλούσαν στα Αγγλικά»

Η μέρα της απαγωγής και η στάση της 33χρονης

Το παιδί κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ήταν συναισθηματικά φορτισμένο και διέκοπτε συχνά. Οι αστυνομικοί που κρίνουν τα λόγια της άκρως αξιόπιστα και διαφωτιστικά, έλεγαν ότι παρά την αγωνία κ τον φόβο της, τη μέρα της απαγωγής, είχε το κουράγιο να παρατηρεί τις κινήσεις αλλά και τις συνομιλίες της 33χρονης…

«Μπήκαμε σε ένα ταξί και κάποιος την πήρε τηλέφωνο. Εκείνη μιλούσε στα ξένα και δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα. Είδα το τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο.»

Η 33χρονη από την πρώτη στιγμή είχε προσπαθήσει να προλάβει την 10χρονη και να ακυρώσει τους ισχυρισμούς της. Η κατηγορούμενη είχε πει στους αστυνομικούς πως ότι και αν άκουγαν από το παιδί δεν θα έπρεπε να το λάβουν υπόψιν, από τη στιγμή που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα, μου είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα».

Βέλη στην 33χρονη συνεχίζει να ρίχνει και ο πρώην σύζυγός της. Χθες κατέθεσε μήνυση εναντίον της, μετά τον ισχυρισμό της ότι την εξέδιδε και κρατούσε τα χρήματα.

Οι εισαγγελικές Αρχές συνεχίζουν να λαμβάνουν συμπληρωματικές καταθέσεις από την 10χρονη, ενώ κομβικό σημείο στις έρευνες, θα αποτελέσουν τα αποτελέσματα από την εξέταση του κινητού της 33χρονης.

«Ήταν για ώρες στον υπολογιστή»

Μήνυση κατέθεσε ο πρώην σύζυγος τη 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Την κατηγορεί για ψεύδη στην απολογία της, ενώ μιλάει για τις ώρες που φέρεται να βρισκόταν στον υπολογιστή.

Απόσπασμα από τη μηνυτήρια αναφορά του πρώην συζύγου παρουσίασε σήμερα το STAR: «Οι ισχυρισμοί στην απολογία της είναι ψευδείς, ανυπόστατοι και απεχθείς. Η πρώην σύζυγός μου έλειπε από το σπίτι αδικαιολόγητα ακόμα και νύχτες χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και όποτε βρισκόταν στο σπίτι, ασχολείτο με το κομπιούτερ της στο οποίο είχε δικούς της κωδικούς, δικό της mail. Όταν τη ρώτησα μία φορά γιατί ασχολείτο τόσο πολύ με το κομπιούτερ της μου είπε ότι διασκεδάζει στο Facebook και ότι ψάχνει για δουλειά».

O δικηγόρος της 33χρονης είπε ότι δεν έχει την εντολή αυτή τη στιγμή από την 33χρονη να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συζύγου της.

Από την άλλη, ο συνήγορος του πρώην συζύγου της 33χρονης δήλωσε πως ο άνδρας έμαθε για τη δράση της πρώην συζύγου του από τα media,: «Μας οργίζουν τα όσα έκανε. Ο άνθρωπος έτσι όπως τα πληροφορήθηκε της εύχεται τα χειρότερα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πού εντοπίζονται τα 28 νέα κρούσματα - Πόσοι τουρίστες βρέθηκαν θετικοί