ΕΚΤΑΚΤΟ

ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Ανατροπή - Αρνητικό το δεύτερο τεστ του στρατιώτη στον Έβρο

Κορονοϊός: Ανατροπή - Αρνητικό το δεύτερο τεστ του στρατιώτη στον Έβρο

Ο 19χρονος υποβλήθηκε σε δεύτερο τεστ για κορονοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό.

Ανατροπή σημειώθηκε με τον 19χρονο στρατιώτη στο στρατόπεδο «Βογιατζή» στον Έβρο καθώς υποβλήθηκε σε δεύτερο τεστ στο 424 Γενικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως της Θεσσαλονίκης.

Ο 19χρονος στρατιώτης είχε πάρει άδεια ορκομωσίας, όταν ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ο νεαρός βρέθηκε θετικός στο πρώτο τεστ για covid-19 που υποβλήθηκε.

Αμέσως σήμανε συναγερμό και οι υπόλοιπο 7 στρατιώτες που βρίσκονταν μαζί του στον ίδιο θάλαμο υποβλήθηκαν όλοι σε εξετάσεις, οι οποίες ήταν αρνητικές.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 19χρονος υποβλήθηκε σε δεύτερο τεστ για covid-19 το οποίο ήταν αρνητικό και τελικά ο νεαρός έχει γαστρεντερίτιδα.

Οι στρατιώτες που έκαναν τεστ, έχουν πάρει εντολή να παραμείνουν σε καραντίνα για μια ακόμη εβδομάδα στα σπίτια τους.

Να σημειώσουμε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν καταφέρει να βγουν αλώβητες από την πανδημία του κορονοϊού, με τα κρούσματα να είναι μηδαμινά.

Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων πήρε άμεσα μέτρα και κατάφερε να προστατεύσει με τον καλύτερο τρόπο στελέχη και στρατιώτες, κρατώντας στο ύψιστο βαθμό το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Παράλληλα, οι Ένοπλες Δυνάμεις βοήθησαν αποτελεσματικά και στην αντιμετώπιση της πανδημίας, με τα εργοστάσια του Ελληνικού Στρατού να παράγουν συνεχώς υλικά κατά της διασποράς του φονικού ιού στη χώρα μας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

534 ευρώ: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές - Οι ημερομηνίες μέχρι τον Οκτώβριο