ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσμα σε εφορία

Κορονοϊός - Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσμα σε εφορία

Η Α’ ΔΟΥ θα παραμείνει την Τρίτη κλειστή, για την απολύμανση των χώρων.

Υπάλληλος στην Α' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, η ασθενής εργάστηκε κανονικά στην Εφορία την περασμένη Παρασκευή.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως νόσησε, ενημερώθηκαν οι συνάδελφοί της και ήδη τέσσερις έχουν μεταβεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου προκειμένου να υποβληθούν στο τεστ.

Η Α’ ΔΟΥ θα παραμείνει την Τρίτη κλειστή, για την απολύμανση των χώρων, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν θα λειτουργήσει την Τετάρτη.

Έκτακτη ενημέρωση Τσιόδρα - Χαρδαλιά για την πανδημία στη χώρα μας

Σε ενημέρωση για τον κορονοϊό θα προχωρήσουν το απόγευμα της Τρίτης (04/08), ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Μετά από περίπου 2 μήνες οπότε και σταμάτησε η καθημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας από τον Σωτήρη Τσιόδρα, τα ανησυχητικά δεδομένα με την αύξηση των κρουσμάτων του ιού φαίνεται πως οδήγησαν στην επανεμφάνιση του λοιμωξιολόγου.

«O Yφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Αυτός είναι ο 19χρονος πιλότος – Του έδωσε τις πρώτες βοήθειες η μητέρα του