ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοψία Χαρδαλιά στις καταστροφές σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο

Αυτοψία Χαρδαλιά στις καταστροφές σε Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο

Η Ιθάκη είναι ο δεύτερος προορισμός για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος επισκέπτεται τα νησιά του νότιου Ιονίου, όπου επλήγησαν από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό».

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής πραγματοποιείται σύσκεψη στο δημαρχείο Ιθάκης, παρουσία του υφυπουργού, του δημάρχου Ιθάκης Διονύση Στανίτσα, του βουλευτή Κεφαλονιάς - Ιθάκης Παναγή Καππάτου, του περιφερειακού διοικητή της Πυροσβεστικής Ιωάννη Πανοπουλο και άλλων φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού.

Επόμενος σταθμός για τον κ. Χαρδαλιά στις 10:30 η Ζάκυνθος.

Το Σάββατο, ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφτηκε την Κεφαλονιά όπου έλεγξε με το ελικόπτερο τις ζημιές που άφησε πίσω του ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» και στην συνέχεια συμμετείχε σε σύσκεψη με τους φορείς του νησιού.

«Είναι ώρα για πολύ σκληρή δουλειά και για λίγα λόγια, ασχοληθήκαμε με λεπτομέρειες για ζητήματα που αφορούν την άμεση αποκατάσταση και την επιστροφή στην κανονικότητα για το νησί της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης» δήλωσε με το πέρας της συνεδρίασης ο κ. Χαρδαλιάς.

Ακολούθως αναφέρθηκε στα θέματα που συζητήθηκαν στην σύσκεψη όπου τόνισε ότι «λεπτομέρειες που αφορούν τα δίκτυα ηλεκτρισμού, στα δίκτυα της ύδρευσης, τα ζητήματα που αφορούν την αποκατάσταση των οδικών δικτύων ήταν στην βασική ατζέντα της συζήτησης μας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Ιανός»: Νεκρός ο αγνοούμενος στην Καρδίτσα - Τρία τα θύματα της κακοκαιρίας