ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία: Νεκρός εντοπίστηκε ο 36χρονος Λαέρτης

Τραγωδία: Νεκρός εντοπίστηκε ο 36χρονος Λαέρτης

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της οικογένειας.

Ο Λαέρτης Μπεγιάι 36 χρόνων ταυτοποιήθηκε με το πτώμα αγνώστων στοιχείων που είχε εντοπιστεί σε προχωρημένη σήψη σε βραχώδη παραλία της Άνδρου σχεδόν τρεις μήνες μετά την εξαφάνισή του. Τότε η Λιμενική Αρχή του νησιού κίνησε τη διαδικασία για την αναγνώριση της σορού που κράτησε 14 μήνες!

Αρχικά έγινε ανθρωπολογική εξέταση, η οποία έδειξε το φύλο του άγνωστου – μέχρι τότε- πτώματος. Παρά το γεγονός ότι είχε δηλωθεί η εξαφάνιση και υπήρξε δημοσιότητα γι΄αυτήν και από το “Τούνελ”, οι Αρχές κινήθηκαν αργά για τη λήψη DNA από τον πατέρα του άτυχου νέου.

Τι όμως συνέβη στον 36χρονο;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Τούνελ”, ο Λαέρτης τα ξημερώματα της 10ης Απριλίου 2019 που εξαφανίστηκε, επιβιβάστηκε στο πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ραφήνα – Μύκονος. Μεταξύ Τήνου και Άνδρου ο άτυχος νέος έπεσε στη θάλασσα κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Από την νεκροψία – νεκροτομή στη σορό, δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

«Δεν είχε λόγο ο Λαέρτης να δώσει τέλος στη ζωή του. Γνωρίζουμε τι χαρακτήρας ήταν», λέει στο “Τούνελ” συντετριμμένη η αδελφή του Λαέρτη, Μαρία Μπεγιάϊ.

«Είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στη Μύκονο μία εβδομάδα μετά. Δεν θα έφευγε για να πάει νωρίτερα χωρίς να μας το πει και χωρίς τα προσωπικά του έγγραφα», καταλήγει προσθέτοντας ότι η οικογένειά του θέλει να μάθει την αλήθεια.

Πηγή: anikolouli.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Αττική: Ποια σχολεία και καταστήματα είναι κλειστά - Τι ισχύει για Δημόσιο και ΜΜΜ