ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: Συνελήφθη ο 48χρόνος που είχε ανοίξει πυρ στη Μυρσίνη – Κατέληξε ο ένας τραυματίας

Πρέβεζα: Συνελήφθη ο 48χρόνος που είχε ανοίξει πυρ στη Μυρσίνη – Κατέληξε ο ένας τραυματίας
INTIME NEWS (ΑΡΧΕΙΟ)

Εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς στην περιοχή Σκεπαστό - Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Μυρσίνης όπου εκτυλίχθηκε το αιματηρό επεισόδιο.

Συνελήφθη νωρίτερα ο 48χρονος που είχε πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά δύο άτομα σε επεισόδιο το περασμένο Σάββατο (19/09), στη Μυρσίνη της Πρέβεζας. Εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς στην περιοχή Σκεπαστό, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 40χρονος

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, υπέκυψε στα τραύματα του ο 40χρονος ο οποίος είχε δεχθεί πυρά, από τον 48χρονο συγχωριανό του.

Την ίδια ώρα, ο 41χρονος αδερφός του δράστη νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος το μεσημέρι του Σαββάτου είχε πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο εναντίον του 41χρονου αδερφού του και του 40χρονου συγχωριανού τους και στη συνέχεια διέφυγε πεζός.

Από εκείνη την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του. Στην έρευνα συμμετέχουν ομάδες Κ9 και ΟΠΚΕ και από τις υπόλοιπες αστυνομικές διευθύνσεις της Ηπείρου, αλλά και drones.

Δείτε εικόνες από το χωριό στο βίντεο που ακολουθεί:

Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν πως η αφορμή για το αιματηρό επεισόδιο ήταν ένα παλιό αγροτικό αυτοκίνητο που ανήκε στην ηλικιωμένη μητέρα των δύο αδελφών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Γενικό lockdown και απαγόρευση κυκλοφορίας - Η ημερομηνία που κρίνει τα πάντα