ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: «Λουκέτο» στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του δήμου Αθηναίων

Κορονοϊός: «Λουκέτο» στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του δήμου Αθηναίων
IN TIME

Από τον Δήμο Αθηναίων ανακοινώνεται ότι χθες Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου διαπιστώθηκε ότι εργαζόμενος στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών (Λιοσίων 22) είναι θετικός στον Covid-19. 

Αμέσως ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, έγινε σχολαστική απολύμανση των χώρων και οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο χώρο μπήκαν σε καραντίνα.

Το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών δεν θα δέχεται κοινό από σήμερα 23-9-2020 έως 7-10-2020 και ως εκ τούτου αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα για έκδοση βεβαίωσης περί μη οφειλής ΤΑΠ, νέες παροχές, επανασυνδέσεις, διαχωρισμούς, δηλώσεις τετραγωνικών και δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων (eservices.cityofathens.gr).

Μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τμήμα στο e-mail: t.telon.tap@athens.gr. Δηλώσεις και αιτήσεις που γίνονται στην πλατφόρμα και το e-mail λαμβάνουν άμεσα αριθμό πρωτοκόλλου και θεωρούνται εμπρόθεσμες στην περίπτωση που υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες για την κατάθεσή τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η «κρυφή» ερωμένη του Ερντογάν - Το βίντεο με τις ερωτικές στιγμές (pics)