ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Σουφλί: Μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά σε κατάληψη

Σοκ στο Σουφλί: Μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά σε κατάληψη

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο μαθητής είχε τις αισθήσεις του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σοκ στο Σουφλί, όταν μαθητής που συμμετείχε μαζί με άλλους στην κατάληψη του Γενικού Λυκείου και είχε ανέβει στην στέγη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό, κατέληξε στο προαύλιο και τραυματίστηκε σοβαρά.

Επικράτησε τεράστια αναστάτωση και οι πάντες τα πρώτα δευτερόλεπτα “πάγωσαν”.Οι καθηγητές που βρισκόταν σε άλλο χώρο κοντά στο ΓΕΛ πήγαν στο σημείο και μετέφεραν τον τραυματισμένο μαθητή με αυτοκίνητο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς του. Από εκεί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο μαθητής είχε τις αισθήσεις του, φαινόταν όμως να έχει τραυματιστεί στα πόδια σοβαρά και οι πρώτες πληροφορίες από το Νοσοκομείο αναφέρουν ότι ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα κάτω άκρα.

Σύμφωνα με την Διευθύντρια του ΓΕΛ Σουφλίου, ο μαθητής πήδηξε από τον 1ο όροφο και αρχικά βρέθηκε στη στέγη κατασκευής που βρίσκεται στο προαύλιο και μετά στην αυλή, ενώ οι καθηγητές έφτασαν αμέσως στο σημείο και τον μετέφεραν στο Κ.Υ.Σουφλίου.

Πηγή: evros-news.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος έριξε πεύκα - Τραυματίστηκε μια γυναίκα (pics)