ΕΛΛΑΔΑ

Η συγκινητική εξομολόγηση της συζύγου του Γιάννη Πουλόπουλου

Η συγκινητική εξομολόγηση της συζύγου του Γιάννη Πουλόπουλου

Όσα είπε ένα μήνα μετά τον θάνατο του τραγουδιστή

Ένας μήνας πέρασε από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Πουλόπουλος σε ηλικία 79 ετών «βυθίζοντας» στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η χήρα του σπουδαίου ερμηνευτή προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να συνειδητοποιήσει πως δεν πρόκειται να δει ξανά τον σύζυγό της και τον πατέρα της κόρης της.

Η Μπέττυ Πουλοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη ζωή της μετά την απώλεια του τραγουδιστή. «Μου λείπει πολύ ο Γιάννης. Ο Πουλόπουλος υπάρχει για όλους αφού τον ακούμε μέσα από τα τραγούδια του. Ο Γιάννης λείπει πολύ μέσα από το σπίτι και είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Ένας ανυπόφορος μήνας. Έχασα τον άνθρωπο στον οποίο πήγαινα να μιλήσω και να συμβουλευτώ. Κάναμε πολλά όνειρα μαζί. Δεν μπορώ να αντικαταστήσω τον Γιάννη», είπε μεταξύ άλλων η σύζυγός του.

Η ίδια μίλησε και για τις τελευταίες στιγμές του Γιάννη Πουλόπουλου, τονίζοντας πως δε φοβήθηκε τον θάνατο: «Όταν κατάλαβε ότι θα πεθάνει σκέφτηκε να πει στον γιατρό του να μου γράψει κάποιο φάρμακο για να το έχω. Ήταν άντρακλας μέχρι την τελευταία στιγμή και ήξερε ότι έφευγε. Ήταν πολύ ιδιαίτερος και καλός άνθρωπος».

Κλείνοντας, ευχαρίστησε τον κόσμο που ακούει ακόμα και τώρα τα τραγούδια του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα είπε η Μπέττυ Πουλοπούλου:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καρδίτσα: Στην 43χρονη φαρμακοποιό ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στη Μαγουλίτσα