ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Απίστευτες εικόνες στην Ηλεία - Οι θυελλώδεις άνεμοι άνοιξαν τους τάφους

Κακοκαιρία: Απίστευτες εικόνες στην Ηλεία - Οι θυελλώδεις άνεμοι άνοιξαν τους τάφους

Μεγάλες ζημιές άφησαν πίσω τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/09) στην Ηλεία

Σοκαριστικές εικόνες αντίκρισαν το πρωί της Πέμπτης, οι κάτοικοι της νότιας Ηλείας, αφού τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή άφησαν πίσω τους πολλαπλά πλήγματα σε καλλιέργειες (θερμοκήπια), ελαιώνες, σε οικίες.

Κάτοικοι και αγρότες της περιοχής αναφέρουν ότι δεν έχουν ξαναδεί παρόμοιο καιρικό φαινόμενο τα τελευταία 30 χρόνια.

Μέσα σε 15-20 λεπτά οι ισχυροί άνεμοι και η βροχόπτωση προκάλεσαν πολλαπλά πλήγματα σε καλλιέργειες, ελαιώνες, σε οικίες ενώ στην περίπτωση της τοπικής κοινότητας του Αγίου Ηλία δήμου Ζαχάρως ξηλώθηκαν στέγες και οι μαρμάρινες επενδύσεις από τάφους στο κοιμητήριο του ξωκλήσίου του Προφήτη Ηλία, όπως μεταδίδει το patrisnews.com.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Τραυματίστηκε μια γυναίκα σε σκηνή κάμπινγκ

Την ίδια στιγμή, από καθαρή τύχη γλίτωσε μια Αγγλίδα, που διέμενε το τελευταίο διάστημα στο κάμπινγκ του Γιαννιτσοχωρίου, όταν τα ξημερώματα της Πέμπτης -και λόγω του ανεμοστρόβιλου που πέρασε από την περιοχή- ένας τεράστιος ευκάλυπτος έπεσε πάνω στη σκηνή της.

Ο κορμός του δέντρου σκέπασε τη σκηνή της εθελόντριας ΜΚΟ που είχε επιλέξει να κοιμηθεί στη σκηνή της και όχι σε κάποιο από τα τροχόσπιτα του κάμπινγκ. Σαν από θαύμα η νεαρή γυναίκα γλίτωσε με τραύμα στο πόδι (σπάσιμο), έχοντας αποφύγει τα χειρότερα για μόνο μερικά εκατοστά, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καρδίτσα: Στην 43χρονη φαρμακοποιό ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στη Μαγουλίτσα