ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός με «κορονοπάρτι» στην Αγία Παρασκευή - «Έκαναν πλάκα λέγοντας ότι θα έρθουν τα ΜΑΤ»

Χαμός με «κορονοπάρτι» στην Αγία Παρασκευή - «Έκαναν πλάκα λέγοντας ότι θα έρθουν τα ΜΑΤ»

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσειςΤραγουδούν, χορεύουν και το γλέντι με το με καραόκε και τα φωτορυθμικά κρατά μέχρι το πρωί. Μάλιστα, κάνουν και πλάκα, λέγοντας από τα μεγάφωνα πως… σε λίγο θα έρθουν τα ΜΑΤ.

Είναι το αποκλειστικό βίντεο από ένα ιδιωτικό πάρτι σε σπίτι στα βόρεια προάστια που έφερε στη δημοσιότητα το Mega και η εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Το βίντεο το τράβηξε η ίδια η παρουσιάστρια η οποία ήταν παρούσα την ώρα που έφτασαν οι αστυνομικοί προκειμένου να διαλύσουν το παράνομο πάρτι.

Τα κρυφά πάρτι στην Αττική, την ώρα που ο κορωνοϊός καλπάζει σε όλο το λεκανοπέδιο, προκαλούν πονοκέφαλο στις Αρχές. Τα ραντεβού και οι συναντήσεις διοργανώνονται κυρίως μέσω των social media.

Η νέα... μόδα που εξαπλώνεται και στην Ελλάδα

Τα κορονο-πάρτι προκαλούν μεγάλο πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ., την ώρα που η Πολιτεία και οι ειδικοί τονίζουν με κάθε τρόπο την ανάγκη τήρησης αποστάσεων και αποφυγής συγχρωτισμού προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Οι συστάσεις αυτές φαίνεται όμως ότι βρίσκουν «κλειστά αυτιά» καθώς δεκάδες άτομα στριμώχνονται σε διαμερίσματα και σπίτια, δίνοντας έτσι την... ευκαιρία στον κορονοϊό να κάνει το δικό του «πάρτι».

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας τέτοια πάρτι γίνονταν ακόμη και την περίοδο της καραντίνας.

Για το φαινόμενο αυτό μίλησε στο Mega, το πρωί της Τρίτης (29/09), ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξέρουν ακριβώς τι γίνεται, αλιεύονται πληροφορίες και ήδη γίνονται συσκέψεις στη ΓΑΔΑ για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο αν εξελιχθεί.

Το δύσκολο στην υπόθεση αυτή, είναι ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να μπει μέσα στα σπίτια χωρίς εισαγγελική παρέμβαση, επομένως δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των ατόμων και να επιβληθεί το ανάλογο πρόστιμο.

Σε περίπτωση που το φαινόμενο συνεχιστεί, κάτι για το οποίο αμφιβάλλει ο κ. Μαυροειδάκος, η Αστυνομία θα λάβει τα μέτρα της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Οργιάζει» στην Αττική! Στην πρωτεύουσα τα 195 από τα 354 νέα κρούσματα