ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Σοβαρή καταγγελία για το γηροκομείο-Ζήτησαν υπογραφές ότι δεν φέρουν ευθύνη για κρούσματα

Κορονοϊός: Σοβαρή καταγγελία για το γηροκομείο-Ζήτησαν υπογραφές ότι δεν φέρουν ευθύνη για κρούσματα

Σε εκπομπή του Mega μίλησε η κόρη μίας εκ των τροφίμων του γηροκομείου στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τουλάχιστον 41 θετικά κρούσματα κορονοϊού, η οποία προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία.

Όπως εξήγησε, η μητέρα της δεν βρίσκεται μεταξύ των όσων έχουν κολλήσει τον ιό, ενώ ουδέποτε ενημερώθηκε για το τι έχει συμβεί.

«Η μητέρα μου ζει στο γηροκομείο. Είναι αρνητική από το τεστ που έγινε. Κάθε μέρα επικοινωνούσα με την προϊσταμένη, κάθε μεσημέρι, να ρωτήσω για την μητέρα μου. Πήρα και εχθές. Ρώτησα αν είναι όλα καλά και μου είπαν ότι όλα ήταν καλά. Το βράδυ δεν είχαμε ειδήσεις. Το πρωί δεν είχα ρεύμα, δεν είχα μάθει τίποτα. Σήμερα στις 12 και μισή επικοινώνησε η κόρη μου με το γηροκομείο για άλλο θέμα, και έτσι ενημερωθήκαμε», εξήγησε η γυναίκα.

«Το Σάββατο μας έστειλαν χαρτί να υπογράψουμε, ότι σε περίπτωση κορονοϊού και αν προκύψει κρούσμα, δεν φέρει το γηροκομείο καμία ευθύνη. Μας είπαν ότι είναι συνέχεια της σύμβασης που έχουμε υπογράψει, και ότι τους το σύστησε να το κάνουν ο ΕΟΔΥ. Μου είπαν ακόμα ότι ο νοσηλευτής που βρέθηκε θετικός δούλευε βράδυ, και δούλευε με 4 μάσκες και 3 γάντια», κατήγγειλε η ίδια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Πνίγεται» η Αττική – Στην πρωτεύουσα τα 272 από τα 411 νέα κρούσματα