ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στις Αρχές: Κρούσμα κορονοϊού σε ελληνική ομάδα βόλεϊ

Συναγερμός στις Αρχές: Κρούσμα κορονοϊού σε ελληνική ομάδα βόλεϊ

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα

Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε σε αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ τους ΠΑΣ Γιάννινα.

Το νέο κρούσμα δημοσιοποίησε με ανακοίνωσή της η ομάδα, σημειώνοντας ότι η διάγνωση έγινε την προηγούμενη Τετάρτη, μετά την επιστροφή της ομάδας από τουρνουά στη Θεσσαλονίκη.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

«Τη θετική παρουσία της ομάδα βόλεϊ στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης ακολούθησε ένα ατυχες συμβάν, όπου μια παίχτρια της αποστολής βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί θετική ασυμπτωματική σε τεστ COVID 19.

Η ομάδα μας σε συνεργασία και σε πλήρη ενημέρωση τόσο με την Περιφέρεια όσο και με τους υπεύθυνους του ΕΑΝΚΙ καθώς και με την αναλυτική παρακολούθηση του Γιατρού μας κου Μπαλτογιάννη, προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες οι οποίες είναι:

Όλα τα άτομα της αποστολής βρίσκονται σε 7ημερη καραντίνα μέχρι να γίνουν τα τεστ τη Δευτέρα που θα έχουν συμπληρωθεί οι απαραίτητες μέρες επώασης του ιού και τα τεστ θα είναι αξιόπιστα και ανάλογα τα αποτελέσματα θα προβούμε και σε νέα μέτρα
Ενημερώσαμε τους αντίπαλους συλλόγους καθώς και το ξενοδοχείο διαμονής
Τηρήσαμε και τηρούμε τις ακριβείς διαδικασίες του ΕΟΔΥ και είμαστε σε πλήρη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς

Τα κορίτσια μας προς στιγμή είναι υγιέστατα και είμαστε κοντά τους, όπως και όλα τα άτομα της αποστολής. Οι ακαδημίες μας θα παραμείνουν κλειστές για όλο το χρονικό διάστημα που η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ ξανανοίξει το πράσινο φως».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΗ: Νέο οικιακό τιμολόγιο με έκπτωση 100 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό