ΕΛΛΑΔΑ

Εξοικονομώ - Αυτονομώ: Ξεκινάει επίσημα τέλος Νοεμβρίου 2020

Εξοικονομώ - Αυτονομώ: Ξεκινάει επίσημα τέλος Νοεμβρίου 2020

«Εξοικονομώ-Αυτονομώ» - Όλες οι ειδήσεις: Στην τελική ευθεία εισέρχεται το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», το οποίο θα ξεκινήσει επίσημα στις 30 Νοεμβρίου 2020

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Κάθε Μέρα Ελλάδα» στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Τσακούμης, στόχος είναι να δοθεί επαρκής χρόνος όχι μόνο στους ενδιαφερόμενους πολίτες, αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους, να ετοιμάσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησής τους σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που προαναφέρθηκε να εξοικειωθούν με τις αλλαγές που επέρχονται σε σχέση με τα προηγούμενα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον».

Στο πλαίσιο αυτό, από σήμερα άρχισε να λειτουργεί helpdesk από τις 07.00-21.00 με 20 γραμμές τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 2106241829.

Τα κονδύλια τα οποία έχουν προϋπολογισθει για την πρώτη φάση του προγράμματος είναι 850 εκατομμύρια ευρώ. Δικαιούχοι στο πρόγραμμα είναι φυσικά πρόσωπα δικαίωμα συμμέτοχης στο πρόγραμμα λοιπόν έχουν όσοι έχουν δικαίωμα ψιλής κυριότητας επικαρπίας η πλήρης κυριότητας στο ακίνητο.

Σε περίπτωση που δηλώσει ένας ιδιοκτήτης από τους πολλούς του ακινήτου οι υπόλοιποι θα πρέπει να συμφωνούν για τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης που θα γίνουν στο σπίτι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο ρεζιλίκι του Ερντογάν - Οι Ρώσοι αποκάλυψαν την απάτη του