ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή στον Άγ. Παντελεήμονα: Εφιαλτικές στιγμές για τον τραυματία - «Νόμιζα ότι φεύγω από τη ζωή»

Συμπλοκή στον Άγ. Παντελεήμονα: Εφιαλτικές στιγμές για τον τραυματία - «Νόμιζα ότι φεύγω από τη ζωή»

Τι είπε ο οδηγός που δέχτηκε την αδέσποτη σφαίρα

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν βρέθηκε μπροστά στην άγρια συμπλοκή των Ρομά στα Σεπόλια περιέγραψε ο οδηγός που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο πόδι.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού.

Όπως ανέφερε ο τραυματίας μιλώντας στο Star μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείου, ξαφνικά αντιλήφθηκε μία ομάδα με 10-15 άτομα να τσακώνονται πάρα πολύ σκληρά στο δρόμο, να χτυπιούνται πολύ άσχημα. Κάποια στιγμή έβγαλε ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί.

«Αισθάνθηκα έναν έντονο πόνο στο πόδι μου και προσπάθησα να καλυφθώ. Από ότι αντιλήφθηκα η βολή ήταν ευθεία, δεν ήταν στον αέρα. Ήρθε και με βρήκε στο πόδι μου. Δείχνει ότι είναι και χαμηλό το ύψος που σημαδεύει το πιστόλι, θα μπορούσε να με βρει σε ζωτικά σημεία και αυτή τη στιγμή να μη βρισκόμουν εδώ πέρα, να βρισκόμουν κάπου αλλού», ανέφερε.

Ο 55χρονος βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή, αλλά τελικά γλίτωσε τη ζωή του από καθαρή τύχη.

«Ήρθε η αστυνομία γρήγορα, μου έδεσαν πιο πάνω το τραύμα με μία κορδέλα να σταματήσει η αιμορραγία. Και εν συνεχεία με το ΕΚΑΒ με έφεραν εδώ στον Ερυθρό Σταυρό. Στη διαδρομή εγώ πίστευα ότι μάλλον έχει χτυπηθεί κεντρική αρτηρία μου, η μηριαία αρτηρία, με αποτέλεσμα να νομίζω ότι φεύγω από τη ζωή! Οι γιατροί μου είπαν ότι για πάρα πολύ λίγα χιλιοστά θα έχει χτυπηθεί και η μηριαία αρτηρία. Είμαι τυχερός», είπε συγκινημένος.

«Ήμουν εγκλωβισμένος, δε μπορούσα να ξεφύγω»

Ο 55χρονος αποκάλυψε επίσης ότι ενώ βρισκόταν μπροστά στην άγρια συμπλοκή, δε μπορούσε να ξεφύγει, ήταν εγκλωβισμένος στην κίνηση και είχε μπροστά και πίσω του αυτοκίνητα. «Όλα έγιναν σε λίγα δευτερόλεπτα φτάσαμε στο δικό μου ύψος αυτές συμμορίες. Έφαγα τη σφαίρα, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να ρίξω κάτω το μηχανάκι και να καλυφθώ, να προστατεύσω το μηχανάκι για κάτι χειρότερο διότι έπεφταν αρκετοί πυροβολισμοί!», είπε.

Η κατάσταση της υγείας του 55χρονου δεν εμπνέει καμία ανησυχία και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Η σφαίρα, όπως ανέφερε, θα παραμείνει μέσα, δε θα αφαιρεθεί γιατί είναι σε τέτοιο σημείο που η αφαίρεση της μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερες επιπλοκές.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ήταν μεταξύ δύο αντίπαλων ένοπλων συμμοριών Ρομά, πιθανώς από καταυλισμούς στο Μαρκόπουλο και το Κορωπί, που προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους στους δρόμους στα Σεπόλια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά όσα είπε ο τραυματίας:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Βράζει» η χώρα από τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων - Στο στόχαστρο του ιού οι ηλικίες 18-39