ΕΛΛΑΔΑ

Σούζαν Ίτον: Αυτό είναι το γράμμα που έστειλε ο δολοφόνος της στους συγγενείς της

Σούζαν Ίτον: Αυτό είναι το γράμμα που έστειλε ο δολοφόνος της στους συγγενείς της

Τον Αύγουστο του 2019, ένα μήνα μετά τη φρικτή δολοφονία της Susan Eaton, ο Γιάννης Παρασκάκης έγραψε ένα γράμμα στην οικογένεια της βιολόγου μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης

Απευθύνεται στην οικογένεια της αδικοχαμένης Αμερικανίδας βιολόγου αναφερόμενος στο «μεγαλύτερο λάθος» της ζωής του και ζητάει συγγνώμη λέγοντας χαρακτηριστικά, πως δεν είχε τον έλεγχο του εαυτού του καθώς μια μορφή ενέργειας είχε μπει μέσα του, όπως μεταδίδει το zarpanews.gr.

Το γράμμα προς την οικογένεια της Susan Eaton το έστειλε ο Γιάννης Παρασκάκης από τη φυλακή μαζί με άλλα γράμματα προς την οικογένεια του, στο πατρικό του στο Μάλεμε Χανίων αλλά οι γονείς του αποφάσισαν να το κρατήσουν και να μην το στείλουν στην οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου.

Δείτε το γράμμα που έγραψε ο 28χρονος στη Gallery:

Στο μεταξύ τη δική της συγγνώμη είπε και η μητέρα του δολοφόνου της Susan Eaton. Η Μαρία Παρασκάκη μίλησε για το βάρος που σηκώνει η οικογένειά της και η ίδια προσωπικά στην Γερμανική εφημερίδα Bild η οποία κάλυψε τη δίκη για τη δολοφονία της Susan Eaton στο Ρέθυμνο με δύο δημοσιογράφους.

«Λυπόμαστε πολύ. Λυπάμαι πραγματικά για ό,τι συνέβη. Υποφέρουμε και εμείς. Φυσικά η πλευρά της άλλης οικογένειας υποφέρει περισσότερο, γιατί έχασαν κάποιον. Αλλά και εμείς είμαστε διαλυμένοι. Εγω προσωπικά είμαι συντετριμμένη. Σε ποιον αρέσει να τον λένε μητέρα δολοφόνου; Ή οικογένεια δολοφόνου;», δήλωσε η Μαρία Παρασκάκη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ελλάδα όπως... Γαλλία - Αυτό το μέτρο «κλειδώνει» τις επόμενες ημέρες