ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου με τα 3 κρούσματα στον Άγιο Στέφανο

Κορονοϊός - ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου με τα 3 κρούσματα στον Άγιο Στέφανο

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, όπου εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού, αυτοκτόνησε το πρωί της Τετάρτης.  

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 41χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρείας έδωσε τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί, χρησιμοποιώντας καραμπίνα, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν το απονενοημένο διάβημα έγινε στο σπίτι του ή στο γηροκομείο.

Δείτε τον ιδιοκτήτη από εμφάνισή του στην τηλεόραση:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 41χρονος άνδρας είχε πρόσφατα κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε: «Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δ.Κ., ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ένα βήμα πιο κοντά στο νυχτερινό lockdown - Σε ποιες περιοχές έρχονται νέα μέτρα