ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις: Τι αποκάλυψε η κολλητή της

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις: Τι αποκάλυψε η κολλητή της

Όπως υποστήριξε η κολλητή της 19χρονης κοπέλας στην Αλεξανδρούπολη υπηρετεί ο φίλος της με τον οποίο χώρισε πρόσφατα, κάτι που της «είχε στοιχίσει πολύ».

Την άκρη του νήματος στην υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης από το Κορωπί επιχείρησε να βρει η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης μίλησαν στην εκπομπή για μια κοπέλα με τα χαρακτηριστικά της 19χρονης, που κοιμόταν ταλαιπωρημένη σε παγκάκι κοντά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Στην Αλεξανδρούπολη υπηρετεί και ο φίλος της με τον οποίο χώρισε πρόσφατα, κάτι που της «είχε στοιχίσει πολύ», όπως υποστήριξε η κολλητή της. Μιλώντας στην εκπομπή ο νεαρός, ισχυρίστηκε πως δεν είχε καμία επαφή με την Άρτεμη το τελευταίο διάστημα και δεν γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκεται.

Κολλητή 19χρονης: «Κάτι έγινε που τη σόκαρε…»

«Ο φίλος της την μπλόκαρε στο Facebook και δεν ήθελε να συνεχίσουν. Αυτό την πείραξε. Αλλά σε τέτοιο βαθμό, να εξαφανιστεί; Αυτό μας παραξενεύει όλους. Κάτι άλλο πρέπει να έγινε που τη σόκαρε…» είπε η παιδική φίλη της 19χρονης μιλώντας στην εκπομπή. Ο αδελφός της αγνοούμενης, Άρης Βασίλη, φανερά συγκινημένος έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή με την εκπομπή. «Είχα στείλει μήνυμα στον φίλο της, αλλά δεν συνεργαζόταν αρχικά μαζί μου, με είχε μπλοκάρει κιόλας. Στη συνέχεια μου είπε πως έχουν να μιλήσουν πάνω από δυο μήνες, δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό που μου είπε», ανέφερε.

«Δεν ήρθε σ’ εμάς εκείνη την ημέρα…»

Το «Τούνελ» μίλησε με εκπρόσωπο του Jumbo, που ανέφερε ότι η 19χρονη δεν πήγε ποτέ στο κατάστημα.

«Όλες τις συνεντεύξεις τις κάνω εγώ. Κοίταξα αν ήρθε όντως να κάνει αίτηση για εργασία και δεν βρήκα κάποιο βιογραφικό ή κάποια αίτηση στο κατάστημα. Δεν ήρθε σ’ εμάς εκείνη την ημέρα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αδελφός της

Ο αδελφός της αγνοούμενης, Άρης Βασίλη, φανερά συγκινημένος έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση να επικοινωνήσει με τις Αρχές ή με την εκπομπή.

«Είχα στείλει μήνυμα στον φίλο της, αλλά δεν συνεργαζόταν αρχικά μαζί μου, με είχε μπλοκάρει κιόλας. Στη συνέχεια μου είπε πως έχουν να μιλήσουν πάνω από δυο μήνες, δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό που μου είπε», ανέφερε.

Η Άρτεμις έχει ύψος 1.62 και καστανά μακριά μαλλιά.

Πηγή: anikolouli.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμικό Ναυτικό: «Βασανιστήρια» σε τουρκικά υποβρύχια - Εφιάλτης για τα πληρώματα