ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσή Αυγή - Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης: Με ποιους θα μείνουν στους θαλάμους των φυλακών

Χρυσή Αυγή - Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης: Με ποιους θα μείνουν στους θαλάμους των φυλακών

Στον ίδιο θάλαμο με τον Αριστοτέλη Χρυσαφίτη θα μείνει για τις επόμενες 14 ημέρες ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος βρίσκεται πλέον στις φυλακές Δομοκού για να εκτίσει την ποινή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του το CNN.GR και της Μίνας Καραμήτρου, ο Ηλίας Κασιδιάρης θα μοιραστεί ένα θάλαμο με τον Αντώνη Γρέγο.

Οι κρατούμενοι θα παραμείνουν στους εν λόγω θαλάμους για δύο εβδομάδες, μέχρι να ολοκληρωθεί η καραντίνα στην οποία έχουν μπει υποχρεωτικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Εικόνα από το κελί όπου κρατείται ο Ν. ΜιχαλολιάκοςΣτις φυλακές Δομοκού το «διευθυντήριο»

Η μεταγωγή των 27 καταδικασθέντων της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή υπό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η ηγετική ομάδα οδηγήθηκε στις φυλακές Δομοκού, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, που θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα έχουν καμία επαφή με τους άλλους κρατούμενους, ενώ ορισμένοι θα προαυλίζονται ξεχωριστά, λόγω των τεταμένων σχέσεων μεταξύ τους.

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα εκτίσει την ποινή του και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος έφτασε με βαν της Αστυνομίας στη Λαμία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγωγή του.

Στην ίδια φυλακή θα εκτίσουν την ποινή τους οι καταδικασθέντες για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα, Γιάννης Καζαντζόγλου και Ιωάννης Άγγος.

Παραμένει φυγόποινος ο Χρήστος Παππάς

Ο 58χρονος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον οποίο έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης 13 ετών και έξι μηνών χωρίς αναστολή για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, παραμένει φυγόποινος εδώ και ένα εικοσιτετράωρο από την ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Τα ίχνη του Χρήστου Παππά αναζητά πλέον και η Interpol καθώς δόθηκε σήμα για την εξαφάνισή του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εικόνα ντοκουμέντο: Το Oruc Reis ορατό με γυμνό μάτι από τη Ρόδο - Γέμισε πολεμικά πλοία η περιοχή