ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός και ο 82χρονος που συζούσε με την 79χρονη που δολοφονήθηκε

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός και ο 82χρονος που συζούσε με την 79χρονη που δολοφονήθηκε

Απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας μιας 79χρονης γυναίκας στα Χανιά η οποία βρέθηκε χθες στραγγαλισμένη στο σπίτι της στα Πασακάκι.

Μέχρι και σήμερα ο 82χρονος άνδρας με τον οποίο διέμενε μαζί στο σπίτι είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του όμως να βρίσκεται έξω από το σπίτι.

Μάλιστα είχε σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση του ενώ σημειώνεται ότι είχε εκδοδεί silver alert.

Σήμερα οι έρευνες της αστυνομίας αποκάλυψαν κάτι τραγικό! Ο 82χρονος βρέθηκε, αλλά όχι ζωντανός, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Το άψυχο σώμα του 82χρονου βρέθηκε σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, δηλαδή σε διαφορετικό σπίτι από αυτό που βρέθηκε στραγγαλισμένη η 79χρονη.

Πρόκειται για μια τεράστια ανατροπή στην υποθεση δολοφονίας των δυο πλέον ανθρώπων με το κουβάρι να περιπλέκεται περισσότερο για το τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη διπλή δολοφονία.

Να σημειωθεί ότι έχουν βρεθεί κοσμήματα στο σπίτι, κάτι που αποδυναμώνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Θυμίζουμε ότι το πτώμα της γυναίκας είχε βρεθεί χθες το πρωί σπίτι της, με τον θάνατό της να προέρχεται από ασφυξία. Ο στραγγαλισμός της ωστόσο φέρεται να έχει συμβεί περίπου δυο ημέρες πριν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τα «μέτωπα» του Ερντογάν: Πώς άνοιξε «πόλεμο» με Γαλλία, Ρωσία και ΗΠΑ