ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Ώρες αγωνίας για τον 42χρονο - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Λαμία: Ώρες αγωνίας για τον 42χρονο - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Η σπαρακτική έκκληση του αδελφού του ανήμερα της γιορτής του - Είχε σκοτωθεί και άλλος αδελφός τους σε τροχαίο σε ηλικία 20 ετών - Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Λαμίας

Άνιση μάχη δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ένας 42χρονος από τη Λαμία που το απόγευμα της Κυριακής έπεσε θύμα τροχαίου, με μηχανάκι λίγα μέτρα πιο κάτω από το πατρικό του σπίτι στο Παγκράτι Λαμίας.

Πρόκειται για τον Θωμά Μπρέκη, γιο του γνωστού συνδικαλιστή Θανάση Μπρέκη και αδερφού του Δημήτρη Μπρέκη που εργάζεται στο Δήμο Λαμιέων και είναι Γενικός Γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας (ΕΚΠΕΦ).

Ο 42χρονος δικυκλιστής, χωρίς να φταίει, από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας και όλοι προσεύχονται για ένα θαύμα, αφού η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Πριν από καποια χρόνια πάλι σε τροχαίο με μηχανάκι, στη Μεγάλη Βρύση στο ύψος του ΟΑΕΔ, είχε σκοτωθεί σε ηλικία μόλις 20 ετων το άλλο παιδί της οικογένειας. Ήταν μια απώλεια που φυσικά η οικογένεια δεν μπόρεσε να ξεχασει και να ξεπεράσει ποτέ.

Ο αδελφός του Δημήτρης Μπρέκης ξημερώνοντας η ημέρα της γιορτής του έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση:

«Ένα Θαύμα σου ζητάω... Μέρα που ξημερώνει.. Στο ζητάω εγώ που δεν ζήτησα ποτέ για μένα κάτι... Μας Πήρες τον μικρό κ ήταν μόλις 20 χρόνων... Οχι κι αυτόν... Όχι κι αυτόν... Κράτα γερά ψηλεεεεεεε..... Σε θέλουμε εδωωωωωωωωωωωωω»

Η τοπική κοινωνία της Λαμίας είναι συγκλονισμένη από το απόγευμα της Κυριακής που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν.

Πηγή: lamiareport.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Μείωση ωραρίου σε εστίαση και διασκέδαση εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι