ΕΛΛΑΔΑ

28η Οκτωβρίου: Ελληνική σημαία στον Έβρο, ορατή απο την Τουρκία και τη Βουλγαρία

28η Οκτωβρίου: Ελληνική σημαία στον Έβρο, ορατή απο την Τουρκία και τη Βουλγαρία
Η σημαία που είναι ορατή από Βουλγαρία και Τουρκία
Facebook/ΓΕΛ Δικαίων

28η Οκτωβρίου: Το βορειότερο σχολείο της Ελλάδας κοσμεί μια τεράστια ελληνική σημαία που είναι ορατή και στις γειτονικές χώρες προκαλώντας το δέος.

Μια από τις πιο «δυνατές» εικόνες έρχεται από τον Έβρο και συγκεκριμένα από το Γενικό Λύκειο Δικαίων. Πρόκειται για ένα από τα βορειότερα, αν όχι το βορειότερο σχολείο της Ελλάδας, στο οποίο αποφασίστηκε και υλοποιήθηκε η σχεδίαση μιας μεγάλης ελληνικής σημαίας σε έναν από τους τοίχους του.

Η τεράστια σημαία, μάλιστα, είναι ορατή από μεγάλη απόσταση από τις γειτονικές χώρες της Τουρκίας και της Βουλγαρίας, και έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες με αφορμή και την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Σε μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα του ΓΕΛ Δικαίων στο Facebook, αναφέρεται μεταξύ άλλων «Ο διευθυντής του ΓΕ.Λ Δικαίων κ. Τσάμογλου Δημήτριος και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου ενημερώνουν ότι η σχεδίαση της ελληνικής σημαίας στο πλαϊνό μέρος του σχολείου αποτελεί υλοποίηση μίας ιδέας των ίδιων των μαθητών κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020. Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στους κ. Πάνο Ισμαήλο και Αντώνη Ισμαήλο, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να σχεδιαστεί τον Οκτώβρη του 2020 στον τοίχο του σχολείου η διαστάσεων 5*7 μέτρα ελληνική σημαία, την οποία σας παρουσιάζουμε ανήμερα της γιορτής της. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω σημαία είναι ορατή από μεγάλη απόσταση και από τις γείτονες χώρες Βουλγαρία και Τουρκία».

Δείτε τις φωτογραφίες

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν-Μακρόν: Τι κρύβει η άγρια κόντρα – Το Charlie Hebdo, το Ισλάμ και η ανατολική Μεσόγειος