ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Φως στην υπόθεση θα ρίξουν νέα στοιχεία - Τα νέοτερα για την υγεία της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Φως στην υπόθεση θα ρίξουν νέα στοιχεία - Τα νέοτερα για την υγεία της Ιωάννας

«Φως» στις σκοτεινές πτυχές της επίθεσης με βιτριόλι αναμένεται να ρίξουν τα νέα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια

Νέα σημαντικά στοιχεία αναμένονται, σύμφωνα με τον δικηγόρο της άτυχης Ιωάννας Νίκο Αλεξανδρή, από τα εγκληματολογικά εργαστήρια σχετικά με την υπόθεση με το βιτριόλι.

Σχετικά με την πορεία των ερευνών ο κ. Αλεξανδρής υπογράμμισε πως «κάθε φορά έρχονται στοιχεία και συμπληρώνεται η δικογραφία».

Όπως είπε πλησιάζει η ώρα της απολογίας για την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι και τόνισε ότι εκείνη θα διαλέξει τον δρόμο που θα πάρει, είτε τον δρόμο της σιωπής είτε θα μιλήσει για τα όσα συνέβησαν.

Τα νεότερα για την υγεία της Ιωάννας

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή.

«Εδώ και πέντε μήνες στο σπίτι είναι αναγκασμένη να ζει σε μία ιδιότυπη φυλακή η οποία ενίοτε είναι χειρότερη από την πραγματική φυλακή. Αυτή η κοπέλα δεν βλέπει καν το φως του ήλιου», τόνισε ο κ. Αλεξανδρής.

Από την πλευρά της η γιατρός της Ιωάννας η διευθύντρια του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής του Λάτσειου Κέντρου στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο, Μαρία Καλόφωνου μίλησε για το τελευταίο χειρουργείο που έκανε η 34χρονη.

«Η επέμβαση πήγε καλά. Η Ιωάννα είναι στη μέση ενός μεγάλου δρόμου με δυσκολίες και σωματικές και ψυχολογικές. Είναι δύσκολο αυτό που της συμβαίνει. Συνεχίζουμε να έχουμε έναν άνθρωπο μαχητικό ο οποίος βέβαια έχει πάρα πολλές δυσκολίες», ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η κυρία Καλοφώνου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κιμ Γιονγκ Ουν: Επέβαλε τον πιο τρελό φόρο - Τι ζητάει από τους πολίτες