ΕΛΛΑΔΑ

Ακυρώνεται η σημερινή ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά για τον κορονοϊό λόγω του σεισμού

Ακυρώνεται η σημερινή ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά για τον κορονοϊό λόγω του σεισμού

Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι δεν θα ανακοινωθούν σήμερα ούτε τα μέτρα στήριξης για επιχειρήσεις και εργαζομένους που πλήττονται από τον κορονοϊό, όπως είχε προγραμματιστεί

Ακυρώθηκε λόγω του σεισμού στη Σάμο, η σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, για την πορεία του κορονοϊού στη χώrα. Σημειώνεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μεταβαίνει στο νησί.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι δεν θα ανακοινωθούν σήμερα ούτε τα μέτρα στήριξης για επιχειρήσεις και εργαζομένους που πλήττονται από τον κορονοϊό, από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Στη Σάμο μεταβαίνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με ειδική ομάδα της ΕΚΑΜ με ελικόπτερο και ειδικό συνεργείο διασωστών του ΕΚΑΒ. Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα άνοιξε το αεροδρόμιο του νησιού και μεταβαίνει και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης με κλιμάκιο μηχανικών.

Σε κατάσταση μεγίστης ετοιμότητας έχουν ήδη τεθεί τα νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ σε Σάμο και Ικαρία, αναφέρει σε tweet του ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και προσθέτει: Μεταβαίνουν άμεσα στη Σάμο διασώστες του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών του ΕΚΑΒ και ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός ΤΩΡΑ στη Σάμο - Live Blog: Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό